2021. október 20., Vendel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Önvezető elektromos járműveket tesztel a UPS

A UPS elkezdte tesztelni nyerges vontatók és konténerek mozgatására a Gaussin önvezető elektromos járműveinek alkalmasságát és tartósságát.

A folyamat kezdeti szakaszában az iparágban csak „shifterként” emlegetett eszközöket járművezetőkkel tesztelik, felmérve, hogy milyen hatékonysági előnyökkel jár az üzemeltetésük. Az év második felében már az önvezető funkciókat is vizsgálják.

„A tesztek a UPS egy fontos kezdeményezésének a részei, melynek révén az elektromos járműveket a globális hálózatunk integráns elemeivé tesszük.

A Gaussin eszközei segítenek csökkenteni az üzemanyagköltségeinket és a károsanyag-kibocsátásunkat is

 – mondta Juan Perez, a UPS informatikai és műszaki vezetője. – Az önvezető üzemmód tesztjét is nagy izgalommal várjuk. Ez egy remek lehetőség számunkra, hogy házon belül próbálhassuk ki az új technológiát.”

Fotó: Gaussin

„Az együttműködésünk értékes tapasztalatokkal gazdagította a Gaussin mérnöki csapatának munkáját, és örülünk, hogy végre élőben is láthatjuk a jármű működését. A shiftereink mind a fenntartási, mind az üzemanyagköltségeket csökkentik. Az egyedi cserélhetőakkumulátor-technológiánk pedig a folyamatos működést teszi lehetővé, így növelve a UPS hatékonyságát és produktivitását” – mondta Christophe Gaussin, a Gaussin vezérigazgatója. 

Neked ajánljuk
Újabb autógyártó fordul a fenntartható anyagok felé Megkezdődött a kivitelezői regisztráció a háztartási napelemes és fűtési rendszereket támogató pályázatra Áram energiafűzből Csomagolás újrahasznosításra tervezve Az ausztrál tengerpartokon felhalmozódó szemét túlnyomó része műanyag
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam