2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közel a valódi önvezető autó?

Elon Musk meg van győződve róla, hogy még idén elkészülhet az ötödik szintű járműtechnológia, amelynek köszönhetően már nem lesz szükség sofőrre az önvezető villanyautókban.

Musk szerint már nagyon közel járnak a Teslával az önvezetőjármű-technológia kifejlesztéséhez, amelynek segítségével már egyáltalán nem lesz szükség emberi beavatkozásra az önjáró autó vezetéséhez.

A Tesla vezére egy, a sanghaji World Artificial Intelligence Conference (WAIC) mesterségesintelligencia-konferencián lejátszott videóüzenetben beszélt arról, hogy már nagyon jól állnak ezen a területen, és meg van győződve róla, hogy a teljesen önjáró autók hamarosan valósággá válhatnak.

Fotó: Shutterstock

A technológia lehetővé teheti, hogy az elektromos autók önállóan, sofőr nélkül közlekedjenek.

A Teslán kívül egyébként az Alphabet Inc., a Waymo és az Uber Technologies is ezen ezen a technológián dolgozik. 

Forrás: Daily Mail/YouTube
Neked ajánljuk
A kétirányú töltés első nagyszabású kutatása városi körülmények között Megszületett a megállapodás: a Fisker gyártja az első elektromos pápamobilt Használni fogja a visszapillantó fölé szerelt kamerát a Tesla Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam