2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hamarosan jöhet az elektromos Hummer?

Októberben leplezték le a GMC Hummer EV-t, de nem sokkal később az autógyártó elismerte, hogy a premier időpontjában még nem rendelkezett teljesen működő prototípussal. A GM most egy működő darabot vitt el tesztelni. A sasszeműek a gyártó üzenetét is kiszúrhatják a rendszámtáblán: OMGREAL, azaz istenem, valódi.

A tisztán elektromos meghajtású platós kisteherautó rengeteg funkcióval és különleges specifikációkkal mutatkozott be. Mint kiderült, a 2021-től rendelhető Edition 1 különleges kiadásból egy óra alatt lefoglalták az összeset.

A csúcsváltozat teljesítménye 1000 lóerő, a hatalmas, 200 kWh-s akkucsomag 350 kW-tal is feltölthető, és akár 560 kilométeres hatótávolságra is elegendő.

Ez 112 595 dollárról indul, míg a 2024-től elérhető alapmodell 79 995 dollárba kerül majd. 

Forrás: AUTO TV/YouTube
Neked ajánljuk
Egyszerűen az Adriára vagy a Fekete-tengerig: egységesen lehet fizetni az e-autók töltéséért a Molnál Elegancia és vadság: az Audi hibrid terepjáróval készül a Dakarra Teljes élettartamon kevésbé szennyeznek a villanyautók Környezetvédelmi megfontolásokból betiltják a nagy teljesítményű számítógépek árusítását több amerikai államban Rekordösszegben bocsátott ki zöldkötvényt a Hell
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam