2021. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újragondolták a Mustang Mach-E-t

A Ford Mustang Mach-E-t több kritika érte, amiért hátrahagyta izmos küllemét, s helyette családbarát, divatosan gömbölyded formát öltött. A brit Motion R Design műhelynek köszönhetően azonban elkészült az újragondolt változat azok számára, akik gyári kiadásban nem tartják elég vadítónak az elektromos csődört.

A Motion R Design alaposan átdolgozta a Mach-E-t:

a leglátványosabb átalakulás a villanyautó orrát érte,

ahol a tervezők lecserélték a hűtőrácsot egy jóval tradicionálisabban festő darabra, valamint hatalmas légbeömlőkkel díszítették ki a lökhárítót. A karbon karosszériaelemekkel az éles küszöböket, a kihangsúlyozott kerékíveket, továbbá a hátsó szárnyat, az egész járművet kiszélesítették, miközben a hasmagasságot lejjebb vették, amivel már egészen izomautós testalkatúra varázsolták a villany-Mustangot. A beltéri elképzeléseiket nem mutatták meg a britek, de a vásárlók az utastérhez is kérhetnek extrákat.

Fotó: Motion R Design/Facebook

A villanyautosok.hu cikke szerint a hajtásláncot nem piszkálta a csapat, de a Mach-E teljesítménye egyébként is figyelemreméltó. Legerősebb változatában 480 lóerőt (358 kW), és 860 Nm nyomatékot tud az autó, amivel a 0–60 mérföld per órás (~96 km/h) gyorsulást 3,5 másodperc alatt futja le. 

Neked ajánljuk
Hol tartanak az e-autók, és mikor búcsúzunk el belső égésű motoros társaiktól? Megszületett a megállapodás: a Fisker gyártja az első elektromos pápamobilt Ismét óriási siker a pályázat, a technikai feltételek javulhatnak Pár éven belül emberen is tesztelik az öregedést legyőző eljárást Rekordhőséget hozott a június az Egyesült Államokban
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam