2021. október 18., Lukács
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Győzött a Kia e-Niro

Már a debütálásakor nagy sikere volt a Kia e-Nirónak, azóta pedig igazi favorit villanyautóvá avanzsált. A járgány ugyanis első helyen végzett a nagy sorozatú elektromos hajtású modellek kategóriájában a J.D. Power 2021-es elektromos autós felmérésén.

A kutatásban közel 10 000 elektromos autó tulajdonosát kérdezték meg olyan, a mindennapi használathoz szorosan kötődő jellemzőkről, mint a használati költségek, a hatótáv és a vezetési élmény. A vizsgálat célja az volt, hogy végül kiderüljön, milyen valószínűséggel választanának újra elektromos járművet maguknak, és mennyire ajánlanák másoknak is a vásárlást.

„Ez a díj nem csak egy újabb fontos elismerés, de megerősíti azt a tényt is, hogy az e-Niro komoly hatást gyakorolt és gyakorol ma is az elektromos autók teljes piacára.

Nem könnyű piacvezetőnek lenni ebben a műfajban, de az e-Niro valóban mindent megtett az elsőségért: emissziómentes működést, magas minőséget, praktikus használhatóságot, funkcionalitást és kiváló vezetési élményt kínál” – mondta Jason Jeong, a Kia Europe elnöke.

Fotó: Kia

A Kia e-Nero egykori debütálásáról itt számoltunk be bővebben. 

Neked ajánljuk
Olyan kisautóra vágytál, amely parkoláskor még kisebb lesz? Rolls-Royce Spectre – Az elektromos luxusautó 3 év, 40 ezer kilométer villanyautóval Magyarországon Újabb felmérést készít az élelmiszer-hulladékról a Nébih A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam