2021. augusztus 3., Hermina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Győzött a Kia e-Niro

Már a debütálásakor nagy sikere volt a Kia e-Nirónak, azóta pedig igazi favorit villanyautóvá avanzsált. A járgány ugyanis első helyen végzett a nagy sorozatú elektromos hajtású modellek kategóriájában a J.D. Power 2021-es elektromos autós felmérésén.

A kutatásban közel 10 000 elektromos autó tulajdonosát kérdezték meg olyan, a mindennapi használathoz szorosan kötődő jellemzőkről, mint a használati költségek, a hatótáv és a vezetési élmény. A vizsgálat célja az volt, hogy végül kiderüljön, milyen valószínűséggel választanának újra elektromos járművet maguknak, és mennyire ajánlanák másoknak is a vásárlást.

„Ez a díj nem csak egy újabb fontos elismerés, de megerősíti azt a tényt is, hogy az e-Niro komoly hatást gyakorolt és gyakorol ma is az elektromos autók teljes piacára.

Nem könnyű piacvezetőnek lenni ebben a műfajban, de az e-Niro valóban mindent megtett az elsőségért: emissziómentes működést, magas minőséget, praktikus használhatóságot, funkcionalitást és kiváló vezetési élményt kínál” – mondta Jason Jeong, a Kia Europe elnöke.

Fotó: Kia

A Kia e-Nero egykori debütálásáról itt számoltunk be bővebben. 

Neked ajánljuk
Egyszerűen az Adriára vagy a Fekete-tengerig: egységesen lehet fizetni az e-autók töltéséért a Molnál A legkevesebb energiából a legmesszebbre akar jutni a Mercedes-Benz Teljes élettartamon kevésbé szennyeznek a villanyautók Elbírálták a Zöld Busz Program első pályázatait Szélsőségesen alacsony a Nagy-sóstó vízszintje, beavatkozásra van szükség
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam