2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Hyundai és a Shell kapcsolata szintet lép

A két cég közötti együttműködés 2005-ben kezdődött, most pedig egészen 2026-ig meghosszabbították, és környezetkímélő technológiák fejlesztését tervezik.

„A Hyundai Motor és a Shell olajipari vállalat környezetbarát közlekedési technológiák fejlesztését célozandó hosszabbította meg mintegy másfél évtizede fennálló együttműködését”

 – írta meg az autopro.hu szakportál.

A régóta együttműködő cégek később a Hyundai elektromos autóihoz is közösen fejleszthetnek kenőanyagokat Fotó: Hyundai Motor Europe

A vállalatok az új iránynak megfelelő projektekben fognak közösen dolgozni, melyek egyike új, tengerentúli szolgáltatási csatornák kidolgozására irányul.

Emellett elkezdik az együttműködést az elektromos, illetve üzemanyagcellás töltőhálózatok fejlesztése terén. Később a Hyundai elektromos autóihoz is közösen fejleszthetnek kenőanyagokat.

Neked ajánljuk
Ezernél több kilométert tett meg az új Toyota Mirai egy töltéssel Emberi jogi bíróság előtt találhatja magát Norvégia Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket A Giro d'Italia győztese kerékpárt ajándékozott Ferenc pápának
Tovább a forrásra: autopro.hu
Vissza
Hírfolyam