2022. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Hyundai és a Shell kapcsolata szintet lép

A két cég közötti együttműködés 2005-ben kezdődött, most pedig egészen 2026-ig meghosszabbították, és környezetkímélő technológiák fejlesztését tervezik.

„A Hyundai Motor és a Shell olajipari vállalat környezetbarát közlekedési technológiák fejlesztését célozandó hosszabbította meg mintegy másfél évtizede fennálló együttműködését”

 – írta meg az autopro.hu szakportál.

A régóta együttműködő cégek később a Hyundai elektromos autóihoz is közösen fejleszthetnek kenőanyagokat Fotó: Hyundai Motor Europe

A vállalatok az új iránynak megfelelő projektekben fognak közösen dolgozni, melyek egyike új, tengerentúli szolgáltatási csatornák kidolgozására irányul.

Emellett elkezdik az együttműködést az elektromos, illetve üzemanyagcellás töltőhálózatok fejlesztése terén. Később a Hyundai elektromos autóihoz is közösen fejleszthetnek kenőanyagokat.

Neked ajánljuk
Itt a világ első teljesen elektromos, autonóm teherhajója Rengeteg új elektromos autót mutatott be a Toyota Ismét autóalkatrészekből készített ruhákat a Hyundai Minikonferencia a fenntartható divat és a márkaépítés kihívásairól Még tart az Ana okozta károk felmérése Délkelet-Afrikában
Tovább a forrásra: autopro.hu
Vissza
Hírfolyam