2021. július 30., Judit, Xénia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyszerűen az Adriára vagy a Fekete-tengerig: egységesen lehet fizetni az e-autók töltéséért a Molnál

A Mol Plugee alkalmazás egy éve debütált Magyarországon, és már öt további országban – Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Romániában – is elérhető, így az applikációba integrált egyetlen platform használatával juthatnak el az e-autósok az Adriára vagy a Fekete-tengerhez.

Az ingyenes alkalmazás minden országban azonos elv szerint működik, az autók villamosenergia-felvételi képességét veszi figyelembe.

Az alkalmazásban az e-autósok ellenőrizhetik, hol található a környéken szabad e-töltő, és azt is nyomon követhetik mobiljukon, hogy áll az autó töltése. Meghibásodások esetére folyamatos ügyfélszolgálatot biztosít a cég.

MOL üzemanyagtöltő állomás logója Budapesten Fotó: MTVA/Bizományosi/Róka László

A Mol-csoport Kelet-Közép-Európa hat országában 168 elektromos töltőt üzemeltet.

Csehországban 26, Horvátországban a Tifon hálózatában 13, Magyarországon 79, Szlovákiában a Slovnaft hálózatában 13, Szlovéniában 14, Romániában pedig 23 e-töltővel rendelkezik a vállalat.

A telepített töltők döntő többsége nagy teljesítményű villámtöltő – részletezi az MTI a Mol július 12-i közleménye alapján.

Neked ajánljuk
Napelemekből álló kísérleti kerékpárútszakaszt adtak át Hollandiában Elegancia és vadság: az Audi hibrid terepjáróval készül a Dakarra Csomagolásmentes vízzel rukkolt elő a Hell A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam