2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Amikor a pohár félig üres – A beígért bosszantó hibák a Honda e-ben

Egy túl keskeny kalaptartó, egy hiányzó telefontartó, egy rosszul elhelyezett ülésfűtés-kapcsoló – máris három olyan apró, de bosszantó probléma, amelyik a villanyautósok újságírója által három hónapig tesztelt, nagyon megszeretett, de azért nem teljesen tökéletes Honda e használata során felmerült.

„Természetesen olyan nincs, hogy tökéletes autó, így a Honda e sem az" – vallja a villanyautosok.hu elektromos autózással foglalkozó szakportál. Elkészült a 10+1 dolog, amit imádok a Honda e-ben című videóhoz a 10+1 dolog, amit utálok a Honda e-ben című folytatás.

10+1 dolog, amit utálok a Honda e-ben Forrás: Villanyautósok/YouTube.com

A bosszantó kompromisszumokat fontos mérlegelni, összevetni a Honda elektromos autójának korábban már gondosan összeszedett előnyeivel, hiszen a költségek csökkentése érdekében akár érdemes is lehet bevállalni ezeket az apróbb nehézségeket.

Honda e – Az autó, amellyel nem megyünk messzire?
Fotó: Honda UK Media Newsroom/Honda e stock fotó

Az autó legbosszantóbb vonása, hogy a viszonylag nagy fogyasztás lassú töltéssel párosul. Így, bár jó autóról van szó, egyéni mérlegelést igényel, hogy a prémium kialakítás vagy a haladóbb elektromos autós technológia (töltés, hatótáv, fogyasztás és akkumulátor...) a fontos inkább. A Honda e esetében ugyanis az összességében jó ár-érték arány mellett a mérleg egyértelműen az előbbi felé billen.

Neked ajánljuk
Szerelmi vallomás a Honda e-hez Tiszta áramot tölthet, aki MOL Plugee töltőt választ Összemérte erejét a három divatdiktátor elektromos kisautó Százezreket fenyegetnek a súlyos áradások következményei Dél-Szudánban A férfiak étrendje több üvegházhatásúgáz-kibocsátással jár
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam