2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Négymotoros lesz a Tesla Cybertruck

Fokozatosan csepegteti az információkat Elon Musk a tervek szerint 2022 végén gyártásba kerülő Cybertruckról. Nemrég a Twitteren jelentette be, hogy a szalagról leguruló első kocsik négymotorosak lesznek, és mindegyik kerék független, ultragyors forgatónyomaték-szabályozással működik majd.

A játékkocsinak tűnő Tesla kisteherautók első- és hátsókerék-kormányzással is rendelkeznek majd, és nemcsak előre és hátra, hanem oldalra is tudnak majd mozogni – írja az alternativenergia.hu.

A Tesla Cybertruck Forrás: Tesla Gallery/Courtesy of Tesla, Inc.

A Tesla 2019-ben bejelentett kisteherautója a SpaceX rakétákhoz használt rozsdamentes acélból fog készülni. A dizájn még nem végleges – a legutóbb elhíresült prototípus az alternativenergia.hu cikke szerint például óriási ablaktörlőkkel és módosított lökhárítókkal jelent meg a Tesla tesztpályáján.

A dizájn még nem végleges, a technológiáról viszont egyre többet lehet tudni Forrás: Tesla Gallery/Courtesy of Tesla, Inc.

A gyártást a tervek szerint 2022 végén kezdik el, a tömegtermelési stádiumot pedig 2023-ra fogja elérni a Cybertruck.

Neked ajánljuk
A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó) A siker titka vidéken, 19. rész – Vadvirág teaház (videó) Megtette első próbaútját Kína első nagy méretű teherszállító drónja Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam