2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Négymotoros lesz a Tesla Cybertruck

Fokozatosan csepegteti az információkat Elon Musk a tervek szerint 2022 végén gyártásba kerülő Cybertruckról. Nemrég a Twitteren jelentette be, hogy a szalagról leguruló első kocsik négymotorosak lesznek, és mindegyik kerék független, ultragyors forgatónyomaték-szabályozással működik majd.

A játékkocsinak tűnő Tesla kisteherautók első- és hátsókerék-kormányzással is rendelkeznek majd, és nemcsak előre és hátra, hanem oldalra is tudnak majd mozogni – írja az alternativenergia.hu.

A Tesla Cybertruck Forrás: Tesla Gallery/Courtesy of Tesla, Inc.

A Tesla 2019-ben bejelentett kisteherautója a SpaceX rakétákhoz használt rozsdamentes acélból fog készülni. A dizájn még nem végleges – a legutóbb elhíresült prototípus az alternativenergia.hu cikke szerint például óriási ablaktörlőkkel és módosított lökhárítókkal jelent meg a Tesla tesztpályáján.

A dizájn még nem végleges, a technológiáról viszont egyre többet lehet tudni Forrás: Tesla Gallery/Courtesy of Tesla, Inc.

A gyártást a tervek szerint 2022 végén kezdik el, a tömegtermelési stádiumot pedig 2023-ra fogja elérni a Cybertruck.

Neked ajánljuk
A második elektromos koncepcióautóját mutatta be a Sony a CES-en Egyelőre még csak koncepcióautó a világ legcukibb terepjárója Egyre jobban szeretik a magyarok az elektromos autókat Részletes „szemétkisokost” tett közzé az MNB A klímaváltozás súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam