2022. május 20., Bernát, Felícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az új háromajtós elektromos MINI a hó és a jég birodalmában

A svédországi Arjeplog városában vetik alá extrém hideg téli tesztnek a MINI háromajtós kisautójának ötödik generációját. A tisztán elektromos meghajtással szerelt legújabb MINI Cooper 2024-ben kerül majd forgalomba, de álcafóliás kiadásban már most megleshetjük a tesztpályáról közreadott fotókon és videókon.

Műszaki adatokat egyelőre nem árult el a BMW-csoport, de az garantált, hogy a modell megőrzi a márka egyik legnagyobb vonzerejét, a dinamikus gokartos vezetési élményt, és különös hangsúlyt kap a digitalizáció és a fenntarthatóság

írta a legfiatalabb MINI kapcsán a villanyautosok.hu.

Az új, teljesen elektromos MINI Cooper a hó és a jég birodalmában Fotó: BMW Group/Pressclub Magyarország

A háromajtós modellhez csatlakozik majd a Mini Countryman utódja is, amelyet most először választhatnak majd teljesen elektromos hajtással is a vásárlók.

A 2024-ben érkező legújabb elektromos MINI Cooper téli tesztjén készült exkluzív videó Forrás: MINI/YouTube.com

„A MINI növekedési pályára állt, teljes energiával haladva a tisztán elektromos jövő felé. Az ikonikus háromajtós digitális innovációkkal teli, hálózatról tölthető gokartélménnyel ajándékozza meg ügyfeleinket – a hosszú távú fenntarthatóság egyértelmű üzenetét hordozva, minimális ökológiai lábnyom mellett” 

mondta Stefanie Wurst, a MINI márka vezetője a BMW-csoport sajtóközleménye szerint.

Neked ajánljuk
A 15 legjobban várt elektromos autó 2022–2023-ban A BMW magyarországi üzeme teljesen lemond a fosszilis tüzelőanyagokról Kizárólag villanyautó lesz a következő Audi A3 Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam