2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A 15 legjobban várt elektromos autó 2022–2023-ban

Az elektromos autók napjainkban egyre népszerűbbek, néhány fejlett országban 2022-ben már le is fogják körözni az elektromos járművek eladásai a hagyományos üzemanyaggal hajtott autókét – írja a The Car Space néven 2011 óta futó csatorna a nagy villanyautós visszaszámlálós videója bevezetőjében.

A videóban a The Car Space csapata összeszedte a 2022-es és 2023-as évre hivatalosan bejelentett elektromos SUV-ok, kupék, pick-upok és szabadidőautók közül a legmenőbbeket – a futurisztikus Mercedes-Benz EQE-től az általunk is sokszor emlegetett Ford F-150 Lightningen át a prémiumkategóriás Nissan Ariyáig.

Coming Soon – A 15 legkirályabb elektromos autó a piacon 2022–2023-ban Forrás: The Car Space/YouTube.com

A The Car Space nem titkolt célja a válogatással, hogy segítse azokat, akik a 2022–2023-as évben szeretnék megtalálni ár-érték arányban a számukra legmegfelelőbb villanyautót.

A Nissan Ariya megjelenésével a gyártó szerint szintet lép a Nissan Motor Corporation és a dizájn kapcsolata. A modell a magyar honlap információi alapján 2022 nyarán érkezik majd a hazai piacra Fotó: Nissan Motor Corporation/Official U.S. Newsroom

Fontos, hogy a The Car Space csatornát nem támogatja egyik márka vagy autógyártó sem, bemutatkozásuk szerint kizárólag feliratkozóik mikroadományaiból működnek.

Neked ajánljuk
Elektromos luxusautó Indiából? Patinás cég leplezett le egy lélegzetelállító új, elektromos sportkabriót Nem sci-fi: az MNB alanyi jogon támogatná az e-autó-vásárlást Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: youtube.com/The Car Space
Vissza
Hírfolyam