2021. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A hetedik csapás (1.) – Új epizóddal jelentkezett Áder János podcastja

A köztársasági elnök vendége ezúttal Szlávik János osztályvezető főorvos, infektológus volt, akivel a koronavírus mellett a Föld általános járványhelyzetéhez kapcsolódó problémákat is körüljárták.

Hogyan érinti a járvány a várandós kismamákat? Milyen a járványhelyzet – a Covidtól egyébként függetlenül – a világban? Mi magunk mennyiben vagyunk felelősek az egyes járványok kialakulásáért? Milyen új betegségek érkezhetnek Európába, és milyen régi járványok térhetnek vissza? – a sokakat foglalkoztató kérdésekről szóló adást itt hallgathatjuk meg.

A Kék Bolygó podcast október 26-án indult el. A kéthetente jelentkező epizódokban a köztársasági elnök a környezetről, vízről, klímáról kérdezi szakértő vendégeit. A beszélgetésekben arról is szó lesz, hogy milyen válaszokat adunk a klímaváltozásra, a körforgásos gazdaság megteremtésére, a vízválságra vagy a fenntartható életmód biztosítására. 

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Ételmentők Kék Bolygó Podcast: Mitől boldogok a fák? A klímaváltozás súlyosságát, de a lehetséges megoldásokat is megismerték az elnöki tanórát meghallgató diákok A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam