2021. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A hetedik csapás (1.) – Új epizóddal jelentkezett Áder János podcastja

A köztársasági elnök vendége ezúttal Szlávik János osztályvezető főorvos, infektológus volt, akivel a koronavírus mellett a Föld általános járványhelyzetéhez kapcsolódó problémákat is körüljárták.

Hogyan érinti a járvány a várandós kismamákat? Milyen a járványhelyzet – a Covidtól egyébként függetlenül – a világban? Mi magunk mennyiben vagyunk felelősek az egyes járványok kialakulásáért? Milyen új betegségek érkezhetnek Európába, és milyen régi járványok térhetnek vissza? – a sokakat foglalkoztató kérdésekről szóló adást itt hallgathatjuk meg.

A Kék Bolygó podcast október 26-án indult el. A kéthetente jelentkező epizódokban a köztársasági elnök a környezetről, vízről, klímáról kérdezi szakértő vendégeit. A beszélgetésekben arról is szó lesz, hogy milyen válaszokat adunk a klímaváltozásra, a körforgásos gazdaság megteremtésére, a vízválságra vagy a fenntartható életmód biztosítására. 

Neked ajánljuk
Áder János podcastja a ráckevei olajkatasztrófával foglalkozott Késői szüret – Áder János podcastjának ezúttal Bodó Judit tokaji és Dúzsi Tamás szekszárdi borász volt vendége Az Alkotmánybírósághoz fordult Áder János a hulladékgazdálkodási törvény ügyében A klímaváltozás témája 2020-ban is sokat hozott azoknak, akik hittek benne Fokhagyma: vírusölő, immunerősítő, méregtelenítő
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam