2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A hetedik csapás (2.)

Áder János podcastjának új epizódjában a Szlávik János infektológussal folytatott beszélgetés második felvonását hallgathatjuk meg az új vírusokról, amelyek fölforgatják a világunkat, és alapjaiban változtatják meg életünket.

A járványokkal foglalkozó beszélgetés első része azt járta körül, hogy hogyan hat a vírusok jelenléte a kismamákra, hogy mi magunk mennyire vagyunk felelősek egy-egy járvány, egy vírushelyzet kialakulásáért, illetve mennyit tehetünk a megelőzésért.

Milyen veszélyeket rejthet Európára, az Európában élő emberekre a klímaváltozás és az ennek következtében megjelenő új betegségek?

A mostani adásban Áder János és Szlávik János infektológus főorvos az új és az újonnan érkező régi betegségekről, az azokat terjesztő szúnyogokról és kullancsokról, valamint a védekezés lehetőségeiről beszélget.

A hetedik csapás II. – #03 Kék Bolygó – Áder János podcastja Forrás: soundcloud.com
Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Kék Bolygó Podcast: Tiszta víz Áder János: a klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor Így készíthetünk otthon herbamézet A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam