2021. június 13., Anett, Antal
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A hetedik csapás (2.)

Áder János podcastjának új epizódjában a Szlávik János infektológussal folytatott beszélgetés második felvonását hallgathatjuk meg az új vírusokról, amelyek fölforgatják a világunkat, és alapjaiban változtatják meg életünket.

A járványokkal foglalkozó beszélgetés első része azt járta körül, hogy hogyan hat a vírusok jelenléte a kismamákra, hogy mi magunk mennyire vagyunk felelősek egy-egy járvány, egy vírushelyzet kialakulásáért, illetve mennyit tehetünk a megelőzésért.

Milyen veszélyeket rejthet Európára, az Európában élő emberekre a klímaváltozás és az ennek következtében megjelenő új betegségek?

A mostani adásban Áder János és Szlávik János infektológus főorvos az új és az újonnan érkező régi betegségekről, az azokat terjesztő szúnyogokról és kullancsokról, valamint a védekezés lehetőségeiről beszélget.

A hetedik csapás II. – #03 Kék Bolygó – Áder János podcastja Forrás: soundcloud.com
Neked ajánljuk
Fenntartható Hungaricum Fenntartható Hungaricum 2 és fél millió forinttal támogatja Debrecen az árván maradt gyerekeket A járvány kevésbé élhetővé tette Európa városait Lélegeztetőgép a mosonmagyaróvári mentőknek
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam