2021. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Oltást, de azonnal!” – a vakcina jelentőségét járja körül Áder János friss podcastja

Az elmúlt hetekben, hónapokban azt tapasztalhattuk, hogy Magyarországon a virológiához „is ért mindenki”. Áder János Szlávik János infektológus főorvossal veszi sorba mindazt, amit a Covid elleni vakcinákról és azok hatásairól tudni érdemes.

A Kék Bolygó január 15-én rögzített adása annak apropóján készült, hogy év végén megérkeztek az oltóanyagok, megkezdődött az egészségügyi dolgozók oltása, ezzel párhuzamosan pedig fel is élénkült az oltás mellettiek és az oltást ellenzők közötti vita. A vakcinával kapcsolatos tényszerű információk összegyűjtése mellett ezeket az érveket veszi górcső alá Szlávik János infektológus főorvossal Áder János, aki feleségével együtt már decemberben regisztrált az oltásra.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: A világ detektívüvegen keresztül Kék Bolygó Podcast: A világ detektívüvegen keresztül 2 és fél millió forinttal támogatja Debrecen az árván maradt gyerekeket Pár éven belül emberen is tesztelik az öregedést legyőző eljárást Rekordhőséget hozott a június az Egyesült Államokban
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam