2022. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Oltást, de azonnal!” – a vakcina jelentőségét járja körül Áder János friss podcastja

Az elmúlt hetekben, hónapokban azt tapasztalhattuk, hogy Magyarországon a virológiához „is ért mindenki”. Áder János Szlávik János infektológus főorvossal veszi sorba mindazt, amit a Covid elleni vakcinákról és azok hatásairól tudni érdemes.

A Kék Bolygó január 15-én rögzített adása annak apropóján készült, hogy év végén megérkeztek az oltóanyagok, megkezdődött az egészségügyi dolgozók oltása, ezzel párhuzamosan pedig fel is élénkült az oltás mellettiek és az oltást ellenzők közötti vita. A vakcinával kapcsolatos tényszerű információk összegyűjtése mellett ezeket az érveket veszi górcső alá Szlávik János infektológus főorvossal Áder János, aki feleségével együtt már decemberben regisztrált az oltásra.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Borbás Marcsival a konyhaablakból… Kék Bolygó Podcast: Januári visszaemlékezés II. 18 millió forintot ajánlott fel Karikó Katalin a Covid-árváknak Minikonferencia a fenntartható divat és a márkaépítés kihívásairól Még tart az Ana okozta károk felmérése Délkelet-Afrikában
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam