2021. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Katinka az uszodán kívül

Áder János podcastjának legújabb adásában Hosszú Katinkával beszélgetett. A tizennégyszeres Európa-, kilencszeres világ- és háromszoros olimpiai bajnok úszót az államfő rendhagyó módon elsősorban nem a sport, hanem a környezettudatosság, a generációk felelőssége és a járvány kapcsán kérdezte. Mi kellene ahhoz, hogy egyszer valamennyien kint legyünk a vízből?

Milyen emlékeket őriz a Duna mellett a víz szerelmesévé váló úszó, és mennyit változott azóta a számára kedves folyó? Milyen benyomásokat szerez egy világjáró sportoló ember és természet kapcsolatáról? Mit tesz személyesen azért, hogy példát mutasson egy fenntarthatóbb, kevésbé pazarló életmód kialakítására? A Kék Bolygó podcast „Katinka az uszodán kívül” című adásából ezekre a kérdésekre is választ kapunk, ahogy az is kiderül, miért érdemes elővenniük David Attenborough filmjeit a környezeti válság megértésére szomjazóknak.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Tiszta víz Nyár végi visszaemlékezés – a Kék Bolygó Podcast friss adása az eddigi legemlékezetesebb beszélgetéseket eleveníti fel Áder János: a fenntartható fejlődési célok számos területén előrelépett Magyarország Kőhalmi Zoltán új regénye egy „hulladékgazdálkozási science fiction, amelyben a szemét körül forognak a dolgok” Az élelmiszerhulladék segíthet elhozni a fenntarthatóbb sebkötözők korát
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam