2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Katinka az uszodán kívül

Áder János podcastjának legújabb adásában Hosszú Katinkával beszélgetett. A tizennégyszeres Európa-, kilencszeres világ- és háromszoros olimpiai bajnok úszót az államfő rendhagyó módon elsősorban nem a sport, hanem a környezettudatosság, a generációk felelőssége és a járvány kapcsán kérdezte. Mi kellene ahhoz, hogy egyszer valamennyien kint legyünk a vízből?

Milyen emlékeket őriz a Duna mellett a víz szerelmesévé váló úszó, és mennyit változott azóta a számára kedves folyó? Milyen benyomásokat szerez egy világjáró sportoló ember és természet kapcsolatáról? Mit tesz személyesen azért, hogy példát mutasson egy fenntarthatóbb, kevésbé pazarló életmód kialakítására? A Kék Bolygó podcast „Katinka az uszodán kívül” című adásából ezekre a kérdésekre is választ kapunk, ahogy az is kiderül, miért érdemes elővenniük David Attenborough filmjeit a környezeti válság megértésére szomjazóknak.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Borbás Marcsival a konyhaablakból… Kék Bolygó Podcast: Januári visszaemlékezés I. Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam