2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Katinka az uszodán kívül

Áder János podcastjának legújabb adásában Hosszú Katinkával beszélgetett. A tizennégyszeres Európa-, kilencszeres világ- és háromszoros olimpiai bajnok úszót az államfő rendhagyó módon elsősorban nem a sport, hanem a környezettudatosság, a generációk felelőssége és a járvány kapcsán kérdezte. Mi kellene ahhoz, hogy egyszer valamennyien kint legyünk a vízből?

Milyen emlékeket őriz a Duna mellett a víz szerelmesévé váló úszó, és mennyit változott azóta a számára kedves folyó? Milyen benyomásokat szerez egy világjáró sportoló ember és természet kapcsolatáról? Mit tesz személyesen azért, hogy példát mutasson egy fenntarthatóbb, kevésbé pazarló életmód kialakítására? A Kék Bolygó podcast „Katinka az uszodán kívül” című adásából ezekre a kérdésekre is választ kapunk, ahogy az is kiderül, miért érdemes elővenniük David Attenborough filmjeit a környezeti válság megértésére szomjazóknak.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: A világ detektívüvegen keresztül Kék Bolygó Podcast: A világ detektívüvegen keresztül 2 és fél millió forinttal támogatja Debrecen az árván maradt gyerekeket Műanyaghulladékból mennyei desszertek?! Egy app, amellyel játszva tudatos fogyasztóvá válhat
Tovább a forrásra: soundcloud.com
Vissza
Hírfolyam