2021. szeptember 16., Edit
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nyár végi visszaemlékezés – a Kék Bolygó Podcast friss adása az eddigi legemlékezetesebb beszélgetéseket eleveníti fel

Az interneten elérhető műsorban elsőként az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testülete (IPCC) magyar tagjával, Ürge-Vorsatz Diánával készült beszélgetés legfontosabb gondolatait idézték fel.

A klímakutatóval a klímaváltozás féken tartásához szükséges társadalmi áldozatok kérdéseiről is beszélgetett az államfő. Felelevenítik azt a beszélgetést is, amelyben a fenntarthatóság egyik legnagyobb kérdésére adott konkrét válaszról esik szó:

Madaras Liz és Lévay Krisztina fiatal feltalálók a műanyagkezelést forradalmasító fejlesztésükről számoltak be.

A műsorban felidézik az elmúlt másfél év legtöbbet tárgyalt témája, a koronavírus-járvány kapcsán elhangzott beszélgetéseket is. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosával és Merkely Bélával, a Semmelweis Egyetem rektorával a koronavírus-járvány kritikusabb napjaiban beszélgetett Áder János.

Az ismétlő adásban hallható Hosszú Katinka sokszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónővel, valamint Máté Bence természetfotóssal készült beszélgetés részlete is.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Nemzetközi összefogásra lenne szükség az Antarktisz megmentéséhez A vízlábnyomának megzabolázásával folytatja a zöldülést a Google
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam