2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kék Bolygó Podcast: A tisztaság házhoz jön

Autómosás kényelmesen, fenntartható módon, megfizethetően: egy fiatal startup, a Cleango 130 liter víz helyett néhány decivel és nanotechnikával lemossa az autót ott és akkor, amikor a megrendelő óhajtja. A Kék Bolygó podcast friss adásában Áder János Kaczur Áronnal, a cég alapítójával beszélgetett.

Kaczur Áron, a CleanGo Services Kft. alapító ügyvezetője a műsorban elmondta: innovatív megoldásuk egy biológiailag lebomló koncentrátumon alapul, amellyel 4-5 deciliter vízzel vegyítve egy nagyon szennyezett autó is tisztára mosható.

A vállalkozó rámutatott: hét-nyolc másodpercenként 69 ezer liter ivóvíz tisztaságú vizet használnak gépkocsimosásra a világon.

Vállalkozását arra a meggyőződésre építette, hogyan lehet úgy autót mosni, hogy annak ökológiai lábnyomát minimálisra csökkentsék.

Ez a technológia mindenben jobb, mint az eddigi megoldások, mert fenntartható, kényelmesebb és gyorsabb is – emelte ki a vállalkozó.

A beszélgetésből kiderül, milyen volt a technológia eddigi fogadtatása, megismerhetjük a CleanGo Services innovatív vegyületének hatásmechanizmusát, és a vállalkozás jövőjével kapcsolatos elképzelésekre is fény derül.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Hosszú távon a drágább az olcsóbb Kék Bolygó Podcast: Vízőrzők Pasaréten a Covid-árvákért szólt a zene Százezreket fenyegetnek a súlyos áradások következményei Dél-Szudánban A férfiak étrendje több üvegházhatásúgáz-kibocsátással jár
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam