2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kék Bolygó Podcast: A tisztaság házhoz jön

Autómosás kényelmesen, fenntartható módon, megfizethetően: egy fiatal startup, a Cleango 130 liter víz helyett néhány decivel és nanotechnikával lemossa az autót ott és akkor, amikor a megrendelő óhajtja. A Kék Bolygó podcast friss adásában Áder János Kaczur Áronnal, a cég alapítójával beszélgetett.

Kaczur Áron, a CleanGo Services Kft. alapító ügyvezetője a műsorban elmondta: innovatív megoldásuk egy biológiailag lebomló koncentrátumon alapul, amellyel 4-5 deciliter vízzel vegyítve egy nagyon szennyezett autó is tisztára mosható.

A vállalkozó rámutatott: hét-nyolc másodpercenként 69 ezer liter ivóvíz tisztaságú vizet használnak gépkocsimosásra a világon.

Vállalkozását arra a meggyőződésre építette, hogyan lehet úgy autót mosni, hogy annak ökológiai lábnyomát minimálisra csökkentsék.

Ez a technológia mindenben jobb, mint az eddigi megoldások, mert fenntartható, kényelmesebb és gyorsabb is – emelte ki a vállalkozó.

A beszélgetésből kiderül, milyen volt a technológia eddigi fogadtatása, megismerhetjük a CleanGo Services innovatív vegyületének hatásmechanizmusát, és a vállalkozás jövőjével kapcsolatos elképzelésekre is fény derül.

Neked ajánljuk
Kék Bolygó Podcast: Pálferi meg a huncutkodó énünk (1. rész) Kék Bolygó Podcast: Pálferi a szellemi fenntarthatóságról (2. rész) A gödöllői természetfilm-fesztivál díjazott filmjei 3/3. (videók) A zavarba ejtő 4000 éves szikla Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam