2018. június 18., Arnold, Levente
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Gyümölcstermesztés ökológiai módszerekkel

A Greenpeace Magyarország Egyesület kisfilmjével elsősorban azoknak szeretne segíteni, akik fontolgatják az ökogazdálkodásra való átállást, vagy kezdőként ebbe akarnak belevágni, de olyanoknak is hasznos lehet, akik otthon a saját kertjüket kívánják vegyszermentesen művelni.

Az ökológiai gyümölcstermesztésről szóló kisfilmben egy tapasztalt ökogazdálkodó, Németh Gyula a kalauz. A filmben rengeteg praktikus tanácsot és információt oszt meg az érdeklődőkkel a környezetkímélő növényvédelmi módszerektől kezdve egy ökogazdaság adminisztrációján át az értékesítésig.

A Greenpeace Magyarország aktívan cselekszik az ökológiai gazdálkodás hazai elterjesztéséért, mert így valóban tiszta és egészséges élelmiszert lehet előállítani, környezeti károk nélkül. A filmek mellett kiadványsorozatokkal és képzések szervezésével is segítik az ökogazdálkodás térnyerését.

Tovább a forrásra: Greenpeace Magyarország
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
Az óceáni bolygó (angol nyelvű természetfilm) „A kuka nem éhes” – elindult a Budapest Bike Maffia ételmentő szolgálata „Éghajlatbarát” megoldások a mezőgazdaságban 10 lépés a fenntartható élelmiszer-fogyasztás felé 100 éve érintetlenül – A svájci vadon