2019. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Keresik az ország legszebb birtokát

Az Év Agrárembere díj szervezői fontosnak tartják a magyar mezőgazdaság felemelkedését, különös tekintettel az agrárszakmai, technikai szempontokra, így ebben az évben is meghirdették a Magyarország legszebb birtoka versenyt. Idén 48-an jelentkeztek, 21-en kerültek a döntőbe, közülük választják ki a győztest.

Azokat az agrárgazdaságokat keresik – legyen az kisgazdaság vagy nagyüzem –, amelyek a kiírás szempontjai szerint értékelhető szépséggel, praktikummal és technikai paraméterekkel rendelkeznek. A díjakat állattenyésztő birtok, gyümölcstermesztő birtok, kertészet, kistermelői birtok, precíziós gazdálkodás, szántóföldi növénytermesztő birtok és szőlészet-borászat kategóriákban adják át, és a kategóriagyőztesek közül választják meg Magyarország legszebb birtokát.

A 2017-es díjazott: Somodi Ferenc gyümölcsfaültetvénye Lajosmizse határában
Fotó: MTI Ujvári Sándor

A kategóriák jelöltjeit a Magyarország legszebb birtoka Facebook-oldalon mutatják be július 31-ig. Az online szavazás győztese lesz a Magyarország legszebb birtoka 2018 közönségdíjasa.

A gálaműsorral egybekötött eredményhirdetésre 2018. szeptember 15-én kerül sor.

Neked ajánljuk
Kézmentes Hektár, az Egyesült Királyság első autonóm gazdasága Uniós elismerés a környezettudatos magyar kezdeményezésért Konferencia a GMO-ról A többség drágábban is megvenné a környezetbarát termékeket A mostani lehet a valaha volt legmelegebb június
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam