2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Keresik az ország legszebb birtokát

Az Év Agrárembere díj szervezői fontosnak tartják a magyar mezőgazdaság felemelkedését, különös tekintettel az agrárszakmai, technikai szempontokra, így ebben az évben is meghirdették a Magyarország legszebb birtoka versenyt. Idén 48-an jelentkeztek, 21-en kerültek a döntőbe, közülük választják ki a győztest.

Azokat az agrárgazdaságokat keresik – legyen az kisgazdaság vagy nagyüzem –, amelyek a kiírás szempontjai szerint értékelhető szépséggel, praktikummal és technikai paraméterekkel rendelkeznek. A díjakat állattenyésztő birtok, gyümölcstermesztő birtok, kertészet, kistermelői birtok, precíziós gazdálkodás, szántóföldi növénytermesztő birtok és szőlészet-borászat kategóriákban adják át, és a kategóriagyőztesek közül választják meg Magyarország legszebb birtokát.

A 2017-es díjazott: Somodi Ferenc gyümölcsfaültetvénye Lajosmizse határában
Fotó: MTI Ujvári Sándor

A kategóriák jelöltjeit a Magyarország legszebb birtoka Facebook-oldalon mutatják be július 31-ig. Az online szavazás győztese lesz a Magyarország legszebb birtoka 2018 közönségdíjasa.

A gálaműsorral egybekötött eredményhirdetésre 2018. szeptember 15-én kerül sor.

Neked ajánljuk
Takarónövények az őszi kalászosok után (videós tanulmány) Hogyan készítsük fel a szőlőt az extrém időjárásra és a gombás megbetegedésekre? (videó) Németh Lajos meteorológus véleménye a magyar mezőgazdaságot érintő klímaváltozásról (videó) Így készíthetünk otthon herbamézet A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam