2020. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Dél-Afrikában naponta 80 tonna gabonát képesek feldolgozni a konténermalmok

A lakossági igények kielégítését és a helyben termesztett gabonafélék, valamint a kukorica feldolgozását megkönnyítő konténermalmok telepítését kezdték el Dél-Afrikában. A korszerű feldolgozási technológiára épülő berendezések minőségi őrleményeket és termékeket állítanak elő.

Az egyik ilyen elterjedt konténermalom az MM (Maize Master) 3500 típus, amely két egymásra helyezett, szabványos, 6 méter hosszú tengeri konténerben kapott helyet.

Az MM 3500 konténermalom óránként 3,5 tonna, naponta 80 tonna gabona feldolgozására képes.

Forrás: Maize Master/YouTube

A berendezések között korszerű hengerszékek, előtisztító szerkezetek, rosták, csíraleválasztók, anyagmozgatók és mérőeszközök (nedvességmérő, frakcionáló stb.) is megtalálhatók. A malmok egy jelentős részét állami és privát segélyprogramokban telepítik a vidéki településekre.

Neked ajánljuk
Amire senki nem gondolt: gyümölcsök fölé tettek napelemet Megoldaná a globális élelmezési problémákat egy magyar kutató Hidegen hagyja a beporzókat a virágillat a szennyezett levegőben ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: magyarmezogazdasag.hu
Vissza
Hírfolyam