2018. október 16., Gál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Gyümölcsöző vizit: együttműködési megállapodást kötött a MaVíz és a Pekingi Vízmű

A víziközmű-szolgáltatás fejlesztése érdekében kötött együttműködési megállapodást a Pekingi Vízmű (Bejing Waterworks Group) és a Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz). A partnerség célja, hogy elősegítse a két szervezet közötti információcserét és a jó szakmai gyakorlatok megosztását. 

A megállapodás részeként szakmai utakat szerveznek a felek a szakembereknek, akik egyebek mellett különféle ivóvíz-kezelési eljárásokkal, vízminőség-ellenőrzéssel, hálózatüzemeltetéssel és hálózati veszteség csökkentésével, valamint más szakmai kérdésekkel is foglalkoznak majd. 

Az együttműködési megállapodás mindkét országnak hasznos lehet Fotó: MaVíz

A január elején létrejött aláírási ceremóniát követően a magyar delegáció tagjai látogatást tettek Ázsia legnagyobb kapacitású víztisztító művében, ahol egy nap alatt 1,7 millió m³ vizet tisztítanak meg.

A látogatás nagyon hasznosan telt, és a felek mindannyian biztosak abban, hogy egy gyümölcsöző együttműködés vette kezdetét ezzel a látogatással – közölte honlapján a MaVíz.

Neked ajánljuk
Életmentő lehet a magyar intelligens víztisztító technológia Magyar okosvizet dob piacra a Coca-Cola Munkára kellene fogni a vizet Új eldobható termékek kerülhetnek tiltólistára az Európai Unióban Hogyan lehetek környezettudatos? (videó)
Tovább a forrásra: maviz.org
Vissza
Hírfolyam