2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mentsük meg a balatoni tulipánokat – Idős szüleinknek is rendelhetünk belőlük

176 000 tulipán juthat a szemétbe, hogyha nem segítünk. A tulipánszüret sajnos elmarad a koronavírus-járvány miatt, de a Kőröshegyi Levendulás lelkes csapata megtalálta a tökéletes megoldást. Nézzük, mit tehetsz, ha szeretnél segíteni a mesés virágokon!

Minden évben rengetegen várják, hogy eljussanak a tavasz egyik legszebb ünnepére, a Kőröshegyi Levendulásban megtartott tulipánszüretre. Az új típusú koronavírus megjelenése elsöpörte a tulipánszüretet is. Elképesztő mennyiségű virághagyma várt pedig mindenkit, összesen 176 000 szépség.

Az ültetvény lelkes csapata kitalált valamit annak érdekében, hogy ne kerüljenek a tulipánok a szemétbe.

Aki szeretne részt venni a tulipánszüretben, az megteheti – online rendelhetünk a szépségekből, a levendulás csapata pedig házhoz szállíttatja a csomagot.

A csokrok tíz szálanként növekednek, a virágok szárát pedig nedvesen tartják, ami egy-két napig kitart, egészen addig, amíg meg nem kapja a megrendelő.

Életkép az egyik előző tulipánszüretről Fotó: sonline.hu

A legjobb a dologban az, hogy nemcsak magunknak rendelhetünk, megörvendeztethetjük szüleinket, nagyszüleinket, akikkel nem találkozunk mostanában. Ezzel a cselekedettel támogathatjuk a levendulás fennmaradását, bízva abban, hogy a levendulaszüreten már személyesen is részt tudunk venni.

A rendeléseket ezen a linken lehet leadni – ne lepődjetek meg, ha az a kiírás fogad, hogy jelenleg nem tudnak további rendeléseket fogadni, ugyanis időnként lezárják, hogy utol tudják érni magukat, majd a felületet újra megnyitják. A Kőröshegyi Levendulás hivatalos Facebook-oldalán kaphattok hírt az aktuális információkról, érdemes követni őket ott is.

Neked ajánljuk
Ismét jól látható műholdvonulás volt az égen Magyarország felett is (videókkal) Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Ismét új CAF gurult ki a sínekre Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait Több száz kiló húst ajánlottak fel rászorulóknak a böllérek
Tovább a forrásra: agraroldal.hu
Vissza
Hírfolyam