2020. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szavazz a kedvenc fenntartható kezdeményezésedre!

Február 28-ig még lehet szavazni arról, hogy melyik zöld kezdeményezés nyerje az E.ON Energy Globe Magyarország „Az ország legjobb fenntartható projektje” címet. Érdemes kiállni a kedvencekért, ugyanis az energiavilág Oscar-díjaként emlegetett versenyen a voksolók között egy iPhoneX készüléket is kisorsolnak. 

Az energiavilág „Oscar-díja”, az Energy Globe Award díj 1999-ben indult el, mára pedig a fenntarthatóság egyik legrangosabb nemzetközi eseményévé vált. 2016 őszén először Magyarország is bekapcsolódhatott a nemzetközi Energy Globe Award programba, ugyanis hazánkban is elindult az Energy Globe Magyarország díj az E.ON támogatásával.

2017 őszén pedig immár másodszor is elindult a verseny, még több kategóriában: ezúttal a vállalkozások, önkormányzatok, jövő generációja, épület és egyéni kezdeményezés kategóriákban keresik a legjobbakat.

A tavalyi díjátadó gála

Az E.ON Energy Globe Magyarország díj elismert hazai és nemzetközi szakértőkből, valamint közéleti szereplőkből álló szakmai zsűrije tavaly decemberben mindegyik kategóriában kiválasztotta a két legjobb pályázatot – közülük lehet kiválasztani  a kategóriák győzteseit.

Érdemes kiállni a kedvencekért, ugyanis a szavazók között  4 db iPhone X-et sorsolnak ki. 

  • A pályázatokat megtekinteni, illetve voksolni az energy-globe.hu weboldalán lehet. 
Neked ajánljuk
A Facebook is a tiszta energiát lájkolja Milyen jövő várhat az úszó napelemekre? Augusztus 21-én startol a 9. Zöldszalag Regatta A vírus okozta elváltozást is kimutatni képes CT-t adtak át Megjelent az első vállalati zöldkötvény a magyar piacon
Tovább a forrásra: energy-globe.hu
Vissza
Hírfolyam