2020. június 3., Klotild
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szavazz a kedvenc fenntartható kezdeményezésedre!

Február 28-ig még lehet szavazni arról, hogy melyik zöld kezdeményezés nyerje az E.ON Energy Globe Magyarország „Az ország legjobb fenntartható projektje” címet. Érdemes kiállni a kedvencekért, ugyanis az energiavilág Oscar-díjaként emlegetett versenyen a voksolók között egy iPhoneX készüléket is kisorsolnak. 

Az energiavilág „Oscar-díja”, az Energy Globe Award díj 1999-ben indult el, mára pedig a fenntarthatóság egyik legrangosabb nemzetközi eseményévé vált. 2016 őszén először Magyarország is bekapcsolódhatott a nemzetközi Energy Globe Award programba, ugyanis hazánkban is elindult az Energy Globe Magyarország díj az E.ON támogatásával.

2017 őszén pedig immár másodszor is elindult a verseny, még több kategóriában: ezúttal a vállalkozások, önkormányzatok, jövő generációja, épület és egyéni kezdeményezés kategóriákban keresik a legjobbakat.

A tavalyi díjátadó gála

Az E.ON Energy Globe Magyarország díj elismert hazai és nemzetközi szakértőkből, valamint közéleti szereplőkből álló szakmai zsűrije tavaly decemberben mindegyik kategóriában kiválasztotta a két legjobb pályázatot – közülük lehet kiválasztani  a kategóriák győzteseit.

Érdemes kiállni a kedvencekért, ugyanis a szavazók között  4 db iPhone X-et sorsolnak ki. 

  • A pályázatokat megtekinteni, illetve voksolni az energy-globe.hu weboldalán lehet. 
Neked ajánljuk
2019-ben 1 millió napelemet telepítettek az Ikea-áruházak tetejére Az emberiség úgy él, mintha 1,7 Föld állna a rendelkezésére (InfoRádió) Az EU eurómilliárdokkal támogatná a zöldebb közlekedést Értékőrzők – Találkozás Szabó Györggyel, a bükki füvesemberrel Már a sarkkörön túl is gondot okoznak az orosz erdőtüzek
Tovább a forrásra: energy-globe.hu
Vissza
Hírfolyam