2020. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Decemberben Budapest lesz az energetika központja

Ismét megrendezik a közép-kelet-európai régió vezető energetikai rendezvényét, a Budapest Energy Summit 2018 (BEST) konferenciát. Az eseményen több mint huszonöt országból várnak energiaipari vezetőket, szakértőket és elemzőket. A konferencia fókuszában a kibocsátásmentes technológiák állnak majd. 

A december 3–6. között megrendezésre kerülő budapesti konferencián a legfrissebb szakmai újdonságokról és eredményekről a legjelentősebb nemzetközi energetikai vállalatok vezetői, az EU és a legbefolyásosabb intézmények képviselői számolnak majd be. 

A Budapest Energy Summit első napján a zöldenergia legfontosabb kérdései kerülnek górcső alá, a másodikon pedig az energiaipari innovációs trendeké lesz a főszerep.

Pillanatkép a 2016-os BEST konferenciáról, melyen Alekszandr Medvegyev, a Gazprom vezérigazgató-helyettese mondott beszédet Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A szervezők idén is több kategóriában díjazzák az energiaipar képviselőit a BEST Award keretein belül. A Best Award különböző kategóriáira a rendezvény weboldalán lehet nevezni, melyekből egy nemzetközi szakmai zsűri választja majd ki a díjazottakat.

  • A konferencia teljes programja itt található.
  • Az előadók listája pedig itt érhető el. 
Neked ajánljuk
A fa az új szén? Kezdenek elfordulni a földgáztól a gazdagabb nemzetek Napfény segítségével lehetne újrahasznosítani a szén-dioxidot? Szokatlan áradás Mauritánia fővárosában Komposztálásra fel!
Tovább a forrásra: nrgreport.com
Vissza
Hírfolyam