2019. július 20., Illés
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Paks 2: van megoldás a Duna alacsony vízszintjére

Úszó szivattyúkkal kívánja megoldani a Duna alacsony vízállása esetén az erőmű hűtését az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. – az erről szóló felhívást az uniós közbeszerzési közlönyben tették közzé.

A tender kétfordulós, tárgyalásos eljárás lesz. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás, viszont a szolgáltatásra a jövő év első napjától 2021. március utolsó napjáig tart igényt az erőmű.

A nyertesnek a hidegvíz-csatornába kell telepítenie négy olyan úszó egységet, amelyek 20 darab dízelhajtású szivattyúval vannak felszerelve.

Ezeket – szükség esetén – 2 nap alatt kell összeszerelni a helyszínen, és további 4 óra áll rendelkezésre a terhelési próbára.

Az ajánlattevőknek úszóműszerelési és -mozgatási referenciákat kell bemutatniuk.

A tenderre december 17-ig lehet jelentkezni. Az ajánlatkérő december 19-én közli, hogy kik jutottak tovább a második fordulóba, ahol már a konkrét ajánlatot kell megtenni. Az értékelésnél 98 súlyszámmal szerepel az ár, és 2 súlyszámmal a minőség. Az utóbbi az 5 napnál rövidebb összeszerelés vállalásáért adható.

Neked ajánljuk
Becslések szerint évente 50 szélturbina ég le Németországban Kincs, ami nincs? Budapesten egyre nagyobb teret nyer magának a távhő Tudja, mennyi mindenre jó az erdei szederlevél? Riasztó kép a bébiételekről – a WHO inkább az anyatejet ajánlja
Tovább a forrásra: napi.hu
Vissza
Hírfolyam