2021. augusztus 6., Berta, Bettina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Megújulótervek a Shellnél

Felvásárolta a Shell a sonnent, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán. 

„A sonnen a világ egyik vezető szereplője az intelligens, elosztott energiatároló rendszerek területén, és híres a felhasználó-központú újításairól. A sonnen felvásárlásával a Shell még több választási lehetőséget tud majd biztosítani azoknak a vásárlóknak, akik megbízható, elérhető és még tisztább energiát keresnek” – véli Brian Davis, a Shell energetikai megoldásokkal foglalkozó divíziójának alelnöke. „Együtt felgyorsíthatjuk egy felhasználó-központú energetikai rendszer kiépülését, ezáltal támogatva a Shell stratégiáját, hogy még több és tisztább energetikai megoldásokat kínáljunk a vásárlóknak” – tette hozzá.

Christoph Ostermann, a sonnen alapítója és ügyvezető igazgatója szerint: a Shell új energiaforrásokért felelős divíziója tökéletes partner abban, hogy segítse a növekedésünket egy rendkívül gyorsan bővülő piacon. „Ezzel a befektetéssel

még több háztartás számára tudunk energiafüggetlenséget kínálni, és a fogyasztók ezáltal lehetőséget kapnak arra, hogy megtapasztalják az energetikai piacon található új megoldások előnyeit.

A Shell támogatni fogja a sonnent abban, hogy egy új szintre lépjen, és felgyorsítsa az energetikai rendszerek átalakulását” – mondta.

A Shell felvásárolta a sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán Fotó: Shell

Mint kiderült, a megállapodás lehetővé teszi a két vállalat számára, hogy innovatív, integrált energetikai szolgáltatásokat és elektromosjármű-töltési megoldásokat nyújtsanak, valamint biztosítsák a villamosenergia-hálózatot, amely a sonnen virtuális tárolóegységén alapszik.

Neked ajánljuk
Már dolgozik Európa eddigi legnagyobb, zöldhidrogént előállító üzeme Kína a valóságban próbálja tesztelni, mennyi kisméretű naperőmű kell a rendszerbe Fellebbez a Shell Masszív olvadás Grönlandon Az élelmiszerek ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében fogott össze a WWF és a Tesco
Tovább a forrásra: shell.hu
Vissza
Hírfolyam