2020. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A slow life és a magyar napelemes okospad

Állj meg, ülj le, töltődj fel, lassulj le! – ez a slow life lényege. A magyar tervezésű és fejlesztésű Kuube nevű napelemes kültéri okospad is ennek az életstílusnak a része. Mutatjuk, hogy miért.

A 100 százalékban magyar fejlesztésű napelemes padok sokkal többek kültéri pihenőbútoroknál. A dizájnos formájú ülőalkalmatosságok

egy kis napon sütkérezésre, vásáros forraltborozásra, offline kikapcsolódásra épp olyan alkalmasak, mint a saját Wi-Fi-szolgáltatásukra felcsatlakozva az utolsó ajándékok webshopos megrendelésére, vagy épp a zenei lejátszási lista összeállítására.

A csakis napenergiát felhasználó Kuube padok NANO változata teljes sötétségben is, azaz napfény nélkül, 6 napig működik a megújuló energiával feltöltött akkumulátorainak köszönhetően. 

A padok nemcsak okoseszközeinket, de minket is feltöltenek  Fotó: Kuube

Korábban itt számoltunk be a megújuló energiával működő Kubeeról, amely levegőminőség-mérőként, páratartalom-, UV- és légnyomásszenzorként és zajszennyezésmérőként is funkcionál. 

Neked ajánljuk
Szociális naperőműparkot helyeztek üzembe Tiszabőn Spanyolországban napenergiával kereskedhetnek a háztartások A hordozható napelem akár életet is menthet Hulladékból villanyautó Az online térbe költözik a családszervezetek adventi gyűjtése is
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam