2021. május 8., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Európa legnagyobb napenergiás kiállítása is elmarad

A koronavírus-járvány miatt újabb jelentős eseményt kellett törölni. Európa legnagyobb napenergiás kiállítása, a „The Smarter E” a következő évben kerül majd megrendezésre.

A fotovoltaikus ágazat rendezvényeit szervező Solar Promotion GmbH és a Freiburg promóciós testület, a FWTM GmbH & Co KG bejelentette, hogy az idén nem tartják meg az Intersolar Europe napenergia és energiatárolás témájú kereskedelmi bemutatót.

 „A valamennyi ágazatot érintő jelentős hatások és az év második felére is vonatkozó tervezési bizonytalanságok miatt úgy döntöttünk, hogy töröljük a 2020-ra tervezett eseményt, és 2021 júniusában fogjuk ismét megtartani” – írták a szervezők.

Fotó: thesmartere.de/© Solar Promotion GmbH

A rendezvény a legnagyobb olyan kiállítás Európában, amelyet teljes egészében a napenergiának és az energiatárolási ágazatnak szentelnek.

Idén a szervezők szerint 45 ország 1400 kiállítójának fogadására és több mint 160 ország 50 000 látogatójára számítottak. 

Neked ajánljuk
Szívesen spórolnának napenergia segítségével a magyarok Összefogás Kisvárdán a helyi egészségügyi dolgozókért Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért Mi fán terem a méltányos kereskedelem?
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam