2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Virtuális napelem-bemutatót indít a Solar Edge

A koronavírus-járvány miatt a napenergiapiac legfontosabb szakmai bemutatói, vásárai elmaradtak. A SolarEdge Technologies ezért bejelentette, hogy interaktív, virtuális napelem-bemutatót tervez a 2020. június 15-ével kezdődő hétre.

A SolarEdge virtuális vásárt indít, amelynek keretében

a szolárközösség tagjai láthatják, hallhatják egymást, és megismerhetik a legfrissebb iparági trendeket,

ugyanakkor betarthatják a közösségi távolságtartás követelményeit.

Az online napelem-bemutató második napján a SolarEdge legújabb kereskedelmi és lakóépületekre szánt intelligens megoldásait fogja bemutatni virtuális standján, személyes találkozókra adnak lehetőséget szakértőik és vezetőik csapatával, online laboratóriumi ismertetéseket tartanak a központjukból, és oktatási lehetőségeket kínálnak mind elméleti előadások, mind szakmai bemutatók segítségével. 

Fotó: Pixabay

„A SolarEdge mindig kreatív megoldásokra törekszik az akadályok legküzdésénél, akár technológiai kihívásról, akár az iparág jelen körülmények közötti fenntartásáról van szó, ezért úgy döntöttünk, hogy iparági vezető szerepünk révén a szolárágazat érintettjeit izgalmas, a mostani, kihívásokkal teli időszak során a mozgósításhoz szükséges lehetőséghez juttatjuk” – fogalmazott Lior Handelsman, a SolarEdge alapítója és marketingért és termékstratégiáért felelős elnökhelyettese. 

Neked ajánljuk
A Tesla a napelemek piacát is meghódíthatja Folyamatosan nő a háztartási méretű naperőművek száma Napelemmel fokozták a szélturbinák hatékonyságát Komoly veszélyt jelentenek az özönnövények az őshonos gyepes élőhelyekre Olvasnivalóval könnyíti a járványhelyzetet két könyvkiadó
Tovább a forrásra: mnnsz.hu
Vissza
Hírfolyam