2021. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Európa legnagyobb napenergiás kiállítását is későbbre tervezik

A koronavírus-járvány miatt el kell halasztani a „The Smarter E Europe”-ot. Két másik hasonló rendezvény, az Intersolar és az Ees Europe szervezői abban reménykednek, hogy az év második felében bepótolhatják az elmaradt eseményeket. 

A Münchenben megrendezett „The Smarter E” szervezői – a Solar Promotion GmbH és a Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG (FWTM) – bejelentették, hogy hat héttel elhalasztják azt a rendezvényt, amely négy, energiával kapcsolatos vásárt fog össze, az Intersolar Europe, az Ees Europe, a Power2drive Europe, és az EM-Power Europe kiállításokat.

Az új dátum 2021. július 21–23., a helyszín azonban változatlanul a Messe München marad.

Fotó: Solar Promotion GmbH

Markus Elsässer, a Solar Promotion ügyvezető igazgatója előnyként tekint arra a lehetőségre, hogy addigra haladnak a beoltás folyamatával, és enyhíthetik a vállalatok egy részére vonatkozó utazási korlátozásokat. Ráadásul a nyár is hozzá fog járulni a járvány további visszaszorításához. „Jelenleg a rendelkezésre álló helyek több mint 75 százalékát már lefoglalták, és meggyőződésünk, hogy július végén képesek leszünk a »The smarter E Europe 2021« sikeres megtartására, ugyanakkor közös erőfeszítéssel tovább formálni az energiaellátás jövőjét, minden korábbinál több megújuló energiával” – nyilatkozta az FWTM ügyvezető igazgatója, Daniel Strowitzki.

A kiállítás tavaly is elmaradt. 

Neked ajánljuk
Nyilvános a nagy lakossági napelemes pályázat tervezete, két hétig bárki véleményezheti Nagyot bővült a szélenergia-szektor az Egyesült Államokban Online tárlat szembesít egy lassan tengerbe vesző sziget drámájával Kőhalmi Zoltán új regénye egy „hulladékgazdálkozási science fiction, amelyben a szemét körül forognak a dolgok” Áder János: a fenntartható fejlődési célok számos területén előrelépett Magyarország
Tovább a forrásra: mnnsz.hu
Vissza
Hírfolyam