2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Miniszteri biztost kapott az akkumulátor-iparág

A telex.hu a Magyar Közlöny március 12-i száma alapján írta meg, hogy Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter az akkumulátor-iparág fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Kaderják Pétert 2021. március 15-től.

Kaderják Péter január 15-ig volt az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára, ám Boros Anita államtitkárral együtt menesztették.

Kaderják Péter még az ITM energia- és klímapolitikáért felelős államtitkáraként tartott sajtótájékoztatót 2020. október 15-én
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kaderják Péter kinevezése legfeljebb két évre szól, miniszteri biztosi feladatairól részletes felsorolás is olvasható az idézett cikkben.

Neked ajánljuk
6 milliárd forintos geotermiapályázat az ITM-től Hidrogén az energiapolitikában és a gazdaságfejlesztésben Imádják az elektromos autókat a magyarok Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: telex.hu
Vissza
Hírfolyam