2022. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Miniszteri biztost kapott az akkumulátor-iparág

A telex.hu a Magyar Közlöny március 12-i száma alapján írta meg, hogy Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter az akkumulátor-iparág fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Kaderják Pétert 2021. március 15-től.

Kaderják Péter január 15-ig volt az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára, ám Boros Anita államtitkárral együtt menesztették.

Kaderják Péter még az ITM energia- és klímapolitikáért felelős államtitkáraként tartott sajtótájékoztatót 2020. október 15-én
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kaderják Péter kinevezése legfeljebb két évre szól, miniszteri biztosi feladatairól részletes felsorolás is olvasható az idézett cikkben.

Neked ajánljuk
Figyelem, 20 nappal tovább lehet napelemre pályázni Hidrogén nélkül elfelejthetjük a 2050-es klímasemlegességi célt A magyar a harmadik legbiciklisebb nemzet Európában Tonga: Két nap alatt két kitörés, szökőár, szennyezett ivóvíz és levegő Áder János: Egyetértettünk abban, hogy a 21. század a víz évszázada lesz
Tovább a forrásra: telex.hu
Vissza
Hírfolyam