2018. december 18., Auguszta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vállalati fúzió az ország egyik legnagyobb hulladékfeldolgozójánál

Racionalizálta magyarországi papír- és műanyaghulladék-gyűjtő és -feldolgozó leányvállalatait az osztrák Prinzhorn Holding. 2017. december 31-ével lezárult a DUPAREC Kft. és az SCH-Ózon Kft. egyesülése. A változást a piaci igények magasabb szintű kiszolgálása, a hatékonyság növelése és a vállalati működési struktúra optimalizálása is indokolta.

A két, hulladék-újrahasznosítással foglalkozó vállalat közös tulajdonosa, az osztrák Prinzhorn-csoporthoz tartozó Hamburger Recycling GmbH a méretgazdaságossági és hatékonysági szempontok figyelembevételével 2017-ben határozta el az azonos területen működő érdekeltségeinek összevonását egyetlen jogi egységbe. 

A magyar piacon több mint tíz éves múlttal rendelkező SCH-Ózon Kft. és az 1994-ben alapított DUPAREC Kft. egyesülésével egy tőkeerős, jelentős fejlődési potenciállal és feldolgozási kapacitással rendelkező vállalkozás alakult ki.

A DUPAREC Kft. megnövekedett kapacitású környezetbarát papír- és műanyaghulladék-gyűjtő, valamint -feldolgozó tevékenységével a hazai piaci szegmens vezető szereplőjévé vált.

Neked ajánljuk
Egyre több a zöldtőke, de még messze nem elég A K&H nyerte a Mastercard – Az év fenntartható bankja címet Mi a közös az orrszarvúkban és a klímaváltozásban? A megunt holmik kincset érnek! Szépségtapasz – szúrt sebre
Tovább a forrásra: ma.hu
Vissza
Hírfolyam