2021. október 23., Gyöngyi
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra pályázhatnak felső vezetők a Fenntartható Jövőért díjra

Októberben ismét átadásra kerül a BCSDH Fenntartható Jövőért díja. Már várják a nevezéseket.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) azért alapította a Fenntartható Jövőért díjat, hogy elismerje az ENSZ által megfogalmazott Fenntartható Fejlődési Célok (SDG, Sustainable Development Goals) elérése érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítményeket.

Fotó: BCSDH

Ezt a komplex szemléletű díjat három kategóriában hirdetik meg évről évre.

  • Változásvezető
    A Változásvezető kategóriában olyan vállalatvezetőt, felső vezetőt ismer el a BCSDH grémiuma, aki innovatív és kiemelkedő módon tett azért, hogy az üzleti világ jelentősen hozzájáruljon a fenntarthatósági kihívások megoldásához.
  • Üzleti megoldás
    Az Üzleti megoldás kategóriában a BCSDH ítészei innovatív, a szokásos üzletmeneten (business as usual) túlmutató üzleti megoldásokat várnak jelöltként, amelyek kiterjesztésével a vállalati szektor jelentősen hozzájárulhat az Action 2020 Magyarország és a Fenntartható Fejlődési Célok teljesítéséhez. A pályázati anyag itt érhető el.
  • Vezető nő
    Ezt a díjat csak a BCSDH tagvállalatai körében adják át.

Mindhárom kategóriában a jelölések és a pályázati anyag benyújtásának határideje 2018. július 31. A díjak átadására a BCSDH üzleti ebédjén kerül sor október 18-án.

Neked ajánljuk
Harmincmilliárd forintos keretösszeggel újraindul a Zöld Nemzeti Bajnokok program A tőzsdei cégek többsége fittyet hány a fenntarthatóságra A hazai ipar egyik kitörési pontja az akkumulátor-iparág A tájpolitikák fontosságára hívja fel a figyelmet a táj nemzetközi napja Mennyi víz van a Földön? (videó)
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam