2019. augusztus 25., Lajos, Patrícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A K&H nyerte a Mastercard – Az év fenntartható bankja címet

A fenntartható fejlődés a K&H Csoport működésének meghatározó alapelve, amit jól mutat, hogy elnyerte a Mastercard – Az év fenntartható bankja 2018 díjat.

„Pénzügyi közvetítő szerepünknek köszönhetően nagy hatással vagyunk arra a környezetre, amelyben élünk, hiszen több mint 4000 kollégával 206 bankfiókot üzemeltetünk országszerte, és mintegy 1 millió ügyfél számára kínálunk pénzügyi megoldásokat. Célunk ezért, hogy megfelelően reagáljunk a társadalom környezeti igényeire, és hozzájáruljunk ahhoz, hogy a társadalom tagjai ma is és a jövőben is teljes életet élhessenek” – idézte Horváth Magyary Nórának, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatójának a díj kapcsán megfogalmazott szavait a Médiapiac.

Nem csak saját tevékenységükkel szeretnének példát mutatni a fenntartható fejlődésre, fontosnak tartják, hogy a fiatal generáció figyelmét is ráirányítsák az ő jövőjüket alapjaiban meghatározó fenntartható gondolkodásra.

A K&H a fenntartható agráriumért címmel ezért évről évre ösztöndíjpályázatot hirdetünk azoknak a fiatal agrárszakembereknek, akik tanulmányaikkal és kutatómunkájukkal az agrárium hosszú távú, egészséges és fenntartható növekedését segítik. Az elmúlt négy évben mintegy 29 ifjú agrárkutató munkáját sikerült a programmal támogatni” – hangsúlyozta Horváth Magyary Nóra.

Idén 15 éves a bank gyermekegészségügyi programja, a K&H gyógyvarázs Fotó: Lwp Kommunikáció/flickr.com

A K&H Csoport társadalmi felelősségvállalási tevékenysége, amely kiemelten a vállalkozásösztönzés, a pénzügyi oktatás, a környezetvédelem és az egészség területére fókuszál, a Mastercard – Az év társadalmilag felelős bankja 2018 3. helyezését érte el.

Neked ajánljuk
Méghogy a fogyasztói tudatosság hatástalan! Ennek az üzleti modellnek bérelt helye van egy fenntartható világban Egyre nagyobb a nyomás a cégvezetőkön Afrika válhat a méztermelés fellegvárává Van remény a korallok megmentésére (videóval)
Tovább a forrásra: mediapiac
Vissza
Hírfolyam