2021. szeptember 25., Eufrozina, Kende
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hazai termékek kerülhetnek a dm polcaira

A dm társadalmi felelősségvállalási tevékenysége a vállalat stratégiájának szerves része. Piacvezetőként célja a példamutatás a gyermekek és családok egészségvédelme, a környezetvédelem, továbbá az egészséges életmód terén.

A vállalat támogatási filozófiájában kiemelt helyet kap a vásárlók aktív bevonása, hiszen közösen is lehet jót tenni a magyarországi lakosságért, vagy akár helyi szinten egy-egy kezdeményezésért.

Fotó: DURMERSHEIM/Wikimedia Commons

A dm „Együtt egymásért” elnevezésű felelősségvállalási programja részeként két ilyen kampányt indított útjára az elmúlt két évben. Míg a „Jótettekkel egy jobb világért” pályázati program a helyi civil közösségek társadalmi és/vagy környezeti ügyekért tett segítő munkáját támogatja, addig az idei évben induló „dmStart!” pályázat célja újonnan induló magyar vállalkozások felkarolása.

A dm most szépségápolási termék, mosó- és tisztítószer, valamint bio- és konvencionális élelmiszer szortimentjei bővítéséhez keres új beszállítókat, termékfejlesztési stratégiája támogatja az innovációt, az egyedi, a piachoz képest megkülönböztető termékek forgalmazását.

A dmStart! kampány során novembertől 2019. január végéig olyan Magyarországon bejegyzett, és teljesen vagy többségi magyar tulajdonban álló mikro-, kis- és közepes vállalkozások, manufaktúrák jelentkezését várják.

A termékek tekintetében a dm a következő jellemzőket keresi: újszerű, egyedi, illeszkedik a dm-vásárlók igényeihez, piacképes tartalmilag és megjelenésében is, és a fenntarthatóság szempontjainak is eleget tesz.

A pályázat eredményhirdetése jövő áprilisban várható, az üzletekbe ezután fognak kikerülni az új termékek.

A „dmStart” pályázat részletei elérhetőek ezen a linken.

Neked ajánljuk
Az AVON is igyekszik alakítani a környezeti lábnyomán A megújuló energia felé fordul az IKEA A sivatag közepén építene várost egy amerikai milliárdos Mekkora rizikóval járnak a mindennapi használati tárgyaink? Élet a Nagy-korallzátonyon – Tavasz (természetfilm)
Tovább a forrásra: zoldunio.hu
Vissza
Hírfolyam