2021. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Akciós újságok egy helyen a weben

A Kimbino weboldal és alkalmazás az összes áruház akciós újságját egy helyen gyűjti, így azok bármikor, bárhonnan ingyenesen elérhetők.

A Kimbino nagyszerű asszisztens azok számára, akik szeretnek értesülni a boltok akcióiról,de környezetvédelmi okokból igyekeznek visszafogni a papírfelhasználásukat.

Az oldal márkamenedzsere az Euvonalnak nyilatkozva elmondta, tapasztalataik szerint bár sokan szeretnének értesülni a hipermarketek kedvezményeiről, az akciós újságok nagy része vagy egyenesen, vagy rövid várakozás után a kukákban landol – és még az a szerencsésebb, ha a szelektív hulladékgyűjtőkben!

Az így felhalmozódó szemét mennyisége elkeserítő, és azokat is elszomorítja, akik kénytelenek kidobni az újságokat.

A weboldal és alkalmazás ötlete tehát környezetvédelmi alapokon nyugszik. „Az erdőirtás olyan természeti probléma, aminek mindannyian isszuk a levét, és függetlenül attól, hogy vidéken vagy városban élünk, így vagy úgy mindenkit érint” – fogalmaz a vállalkozás munkatársa.

Fotó: www.kimbino.hu

„Amellett, hogy a Kimbino zölden gondolkodik, rendkívül pénztárcabarát döntéseket tesz lehetővé.” A személyes érdeklődésünknek megfelelően válogatott hirdetésekkel, a vásárlás célirányos tervezésével ráadásul sokkal tudatosabb döntéseket hozhatunk, és tetemes időt spórolhatunk meg. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

Neked ajánljuk
Ismét jó értékelést kapott a L'Oréal fenntarthatósági programja A fenntarthatóság igénye új feladatokat hoz a pénzügy világába Okosmegoldások segíthetnek megállítani a túlhalászatot Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: euvonal.hu
Vissza
Hírfolyam