2019. június 26., János, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Inspiráló hazai sikerek seregszemléje

Hazai sikerek, példaértékű teljesítmény, inspiráló történetek, értékteremtő projektek, valamint mindezek megtalálása és felkarolása kategóriák nélkül, függetlenül – ezen dolgozik évek óta a Highlights of Hungary. Ma még a nagyközönség is szavazhat!

2013 óta minden évben listázza jelöltjeit a Highlights of Hungary, az első és egyetlen olyan magyar kreatív kezdeményezés, amelynek kurátorként bevont csapattagjai szakmai alapokon, ám kategóriák nélkül egy platformon mutatják be a hazai sikereket.

A kreatív ipar különböző területeit képviselő szakemberek a kreativitást, közösségi gondolkodásmódot, tudatosságot tevékenységükbe leginspirálóbban beépítő projekteket kutatják, ennek alapján jelölik az aktuális év számukra legizgalmasabb projektjeit.

Idén a hazai kreatív gyűjtés mellé állt a világ egyik leghíresebb márkájának hazai leányvállalata,  a Coca-Cola Magyarország is, amely azonosul a szervezők által képviselt értékekkel. A Highlights of Hungary csapata által összegyűjtött 55 történet közül így a Coca-Cola választja ki a „Fenntartható közösségek” különdíjasát.

„Fenntarthatóság, közösségépítés, sokszínűség, esélyteremtés, a példamutató kezdeményezések támogatása. Ezekre az alappillérekre épül a Highlights of Hungary, és ezek a Coca-Cola Magyarország számára is természetes értékek” – idézi Szűcs Juditot, a vállalat kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetőjét a Trade Magazin.

A tavalyi év 55 történetére 2019. január 11-étől 28-áig szavazhat a nagyközönség a www.highlightsofhungary.hu weboldalon.

Neked ajánljuk
Itt élnek a legnagyobb szennyezők Ha az észérvek nem hatnak... A kenyai „IKEA” a hátrányból is előnyt barkácsol Minden országban hasonló változások kellenek ahhoz, hogy a Föld élhető maradjon Alakor, tönke, tönköly – Újból elterjesztenék az ősgabonafajtákat
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam