2020. július 9., Lukrécia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Telekomnál a fenntartható kihívások látványos eredménnyel járnak

Nem könnyű fenntarthatóan, környezettudatosan élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látjuk az erőfeszítéseink eredményét. A Telekom hello holnap! alkalmazásával nem nehéz kitartani a jó ügyek mellett.

Minden kis lépés számít, amit a fenntarthatóság felé teszünk. A Telekom alkalmazásában változatos kihívásokat találunk, amelyek teljesítésével pontokra tehetünk szert.

A Telekom ügyfelei az így összegyűjtött pontokat felajánlhatják egy általuk választott szervezetnek – egy pont
100 forintot ér.

2019-ben 8 szervezetet támogathatunk a hello holnap! applikáción keresztül: az Autistic Art Alapítványt, a Felelős Gasztrohőst, a Humusz Szövetséget, a Patrónus Házat, valamint a Suhanj! Alapítvány munkáját, illetve idén részt vesz az adománygyűjtésben a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány, a Menhely Alapítvány és a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület is.

Fotó: telekom.hu

Az alkalmazásban található hasznos információkat megoszthatjuk, és másokat is meghívhatunk, hogy csatlakozzanak a jó ügyekért folyó játékhoz. A hello holnap! mobilapp letölthető az App Store-ból, a Google Play-ről és a Windows Store-ból is.

Neked ajánljuk
Lezárult a technológiaváltást elősegítő pályázat társadalmi egyeztetése A fenntarthatóbb divatiparért fog össze a Google és a WWF Megnövelik a Zöld Bajnokok pályázat keretösszegét Sikeres volt a villanyautók vásárlását támogató pályázat A jószándék kevés lesz: a ma ígéreteit csak a jövő technológiája válthatja valóra
Tovább a forrásra: telekom.hu
Vissza
Hírfolyam