2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Digitális megoldások a környezet megóvásáért

A K&H bebizonyította: a digitalizáció jegyében megvalósuló fejlesztések a fenntarthatóság ügyét is szolgálhatják.

„Pénzügyi közvetítő szerepünknek köszönhetően nagy hatással vagyunk arra a környezetre, amelyben társadalmunk él. Ezért célunk az, hogy megfelelően reagáljunk a társadalom igényeire, és hozzájáruljunk ahhoz, hogy a tagjai ma is és a jövőben is teljes életet élhessenek” –  idézi a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatójának értékelését a Piac és Profit.

Horváth Magyary Nóra a vállalat 2018-as társadalmi felelősségvállalási jelentésének  bemutatásakor hangsúlyozta:

A digitalizáció térnyerése, a technológiai fejlődés új lehetőségeket kínál értékeink védelme, bolygónk fenntartható fejlődése érdekében is.

Fotó: K&H – Dönts okosan/facebook.com

A digitalizáció a pénzügyeket is egyre inkább érinti: folyamatosan nő a mobilbanki szolgáltatásokat aktívan használó ügyfelek száma, és ma már a bank minden negyedik ügyfele rendelkezik biometrikus aláírással. Emellett 2018-ban a K&H elsőként indította el teljesen online személyikölcsön-szolgáltatását.

Mindezek komoly mérföldkövek afelé, hogy a tranzakciók teljes mértékben papír- és utazásmentessé váljanak.

A K&H emellett azzal is segítette a fenntarthatóság ügyét, hogy az elmúlt évben 250 milliárd forint értékű új hitel kihelyezése mellett 50 milliárd forint értékű hitelkérelmet hagyott jóvá napenergia-projektekre, ezzel 150 megawatt új, „zöld” kapacitást teremtve.

Neked ajánljuk
Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO A környezetbarát irodák bérlőit elsősorban a rezsimegtakarítás foglalkoztatja Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam