2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra Fenntartható jövőért díj

A BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) ismét várja a pályázatokat a Fenntartható jövőért díjra, amelynek célja, hogy elismerje a Fenntartható Fejlődési Célok elérése érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítményt.

A komplex szemléletű díjat idén is 3 kategóriában hirdették meg. A Vezető nő kategóriába olyan kiemelkedő női vezetőket lehet jelölni, akik hozzájárulnak a Fenntartható Fejlődési Célok (SDG-k) valamelyikének eléréséhez.

A Változásvezető kategóriában olyan vállalatvezetőt, felső vezetőt díjaznak, aki innovatív és kiemelkedő módon tett azért, hogy az üzleti világ jelentősen hozzájáruljon a fenntarthatósági kihívások megoldásához.

Fotó: Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért – BCSDH/facebook.com

Az Üzleti megoldás kategóriában innovatív, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat várnak, amelyek kiterjesztésével a vállalati szektor jelentősen hozzájárulhat az Action 2020 Magyarország és a Fenntartható Fejlődési Célok teljesítéséhez – írja a BCSDH közleménye alapján a hrportal.hu.

  • A jelölések és a pályázat benyújtásának határideje: 2019. július 31.
  • A díjak átadására a BCSDH 2019. október 10-i üzleti ebédjén kerül sor.
Neked ajánljuk
Az MNB a WWF Magyarországgal együttműködve válik karbonsemlegessé Meddig drágulhatnak az uniós szén-dioxid-kvóták? Megemeljük a (gomba)kalapunkat a mexikói dizájnerek sisakja előtt Mentális pandémia veszélyére figyelmeztetnek – Beszélgessünk egymással! Utolsó európai menedékükön orvhalászat veszélyezteti a Duna tokhalfajait
Tovább a forrásra: hrportal.hu
Vissza
Hírfolyam