2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felpörgeti a klímaváltozás elleni harcot a Schneider Electric

Látványosan megerősítette elköteleződését a szén-dioxid-semleges működés iránt a Schneider Electric, három új intézkedéssel pörgeti fel a klímavédelmet.

A Schneider Electric a New York-i ENSZ-klímacsúcs alkalmából jelentett be számottevő intézkedéseket a klímavédelem érdekében. A társaság öt évvel korábbra, 2025-re hozta előre a szén-dioxid-semleges működés elérését. A második intézkedés részeként a cég 2030-ra nullára csökkenti a gyártás során a károsanyag-kibocsátást, míg a harmadik célkitűzés keretében 2050-re a teljes ellátási láncon belül megvalósítja a zéró károsanyag-kibocsátást – írja a Profitline.

A Schneider Electric más vállalatokat is felszólít a károsanyag-kibocsátás csökkentésére, illetve arra, hogy termékeiken és szolgáltatásaikon keresztül támogassák ügyfeleiket és partnereiket annak érdekében, hogy azok javítsák működési hatékonyságukat.

A Schneider Electric olyan termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat fejleszt és kínál, amelyeket a fenntartható működés felé vezető út különböző fázisainál tartó vállalatok egyaránt tudnak alkalmazni: a Schneider EcoStruxure™ a működési és  energiahatékonyság növelését szolgálja, a Schneider Energia és Fenntarthatósági Szolgáltatások (ESS) pedig a CO2-kibocsátás számszerűsítésében segítenek.

Fotó: Schneider Electric/facebook.com

 A társaság a közelmúltban indította el Schneider Electric Exchange kezdeményezését, ami az energetikai ökoszisztéma megújítását célzó innovatív ötletek közösségi platformja.

A Schneider Electric több kezdeményezést is elindított annak érdekében, hogy a változás ne érintse negatívan az egyes közösségeket. A társaság Access to Energy programja 2030-ra több mint 80 millió embernek biztosít majd energiát, és 2025-ig egymillió, hátrányos helyzetű ember oktatását támogatja.

Neked ajánljuk
Megszabadulunk az ellentmondásos pálmaolajtól, de ez az élelmiszerek további drágulását is magával hozza MNB: a klímaváltozás a pénzügyi szektort is sújtja A fenntartható vásárlásokhoz ad tippeket a Kifli.hu Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam