Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 28., Gedeon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Budapesti konferencia a fenntarthatóságról

Végre megértettük? címmel rendezik meg a X. Magyar Fenntarthatósági Csúcs elnevezésű konferenciát november 19-én Budapesten, amelynek fókuszában idén a rendkívüli katasztrófákat okozó felmelegedés és kontinenstüzek miatti tömeges tudatra ébredés áll.

A konferencia előadói a többi között felvázolják, merre tart a bolygó, mik a legfrissebb hírek a biodiverzitás helyzetéről, miért veszélyes a klímaváltozás tagadása, mi az a klímadepresszió vagy éppen a Greta Thunberg-szindróma.

Illusztráció: Pixabay

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Public Relations Szövetség és a Piac és Profit idén tizedik alkalommal rendezi meg „a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozóját”.

Az egész napos konferencia fő témája az ENSZ 193 tagállama által 2015-ben elfogadott fenntartható fejlődési célok teljesítésének vizsgálata, az, hogy rávilágítsanak: az üzleti szektor szereplőinek is jelentős feladataik és felelősségük van ezen a téren.

A meghívott résztvevők, előadók, beszélgetőpartnerek a tudomány, az oktatás, a civil és az üzleti szektor, valamint a kormányzat felelős gondolkodói, cselekvői. Az esemény fővédnöke László Ervin író, filozófus, a Budapest Klub alapító elnöke, Juhász Árpád geológus, és Demcsák Mária, az Üzleti Etikai Díj alapítója.

Neked ajánljuk
Amszterdamban felvillanyozzák a városi hajózást Csatlakozz te is! Nagyon fontos szerepe van a hatékony vízgazdálkodásnak Finn jó tanácsok a fizikai távolságtartásról a járvány idejére Naponta bemutat online egy-egy állatot a zárva tartó Schönbrunni Állatkert
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam