Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 10., Zsolt
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az online reklám kreatívabb, ráadásul a környezet is jobban jár vele

A digitális mobil eszközökre készülő reklámmegoldások előnyeit felismerve ma már a külföldiek mellett egyre több magyar cég, illetve szervezet ismeri fel az online kiadványokban rejlő előnyöket, ami a papírhasználatot örömteli módon visszaszoríthatja.

Csak egyetlen budapesti kerületben és csupán az egyik párt 10 tonnányi szórólapot nyomtatott az önkormányzati választásokra. Ehhez mintegy 50 fa kivágására és 2500 kWh energiára volt szükség – mondta el Az Üzletnek az online reklámok jelentőségének kiemelésére Hargittai Zsolt, a Smart Printing House kereskedelmi igazgatója, aki szerint

a környezeti fenntarthatóság iránti igény mellett a kreativitási lehetőségek miatt is növekszik az online kiadványok iránti kereslet.

Az iOS- és Android-platformra készülő online kiadványok nemcsak arra képesek, hogy prospektust megjelenítsenek, hanem arra is, hogy egyszerre akár több nyelvet felkínálva, a termékeket videón mutassák be, ráadásul a megcélzott fogyasztók a felületen akár a foglalásokat, megrendeléseket is elvégezhetik.

Hargittai Zsolt kiemelte: miközben ma már egyre többeknek fontos szempont, hogy az online kiadványok létrehozása semmiféle környezeti terhelést ne jelentsen, mind többen vágynak arra is, hogy az ismertetőikkel mást, többet adjanak versenytársaiknál.

Vége lehet a papírkorszaknak a reklámiparban? Fotó: pixabay.com
Neked ajánljuk
Gördülékeny átállás: zöldáramra váltanak a Bridgestone-gyárak Bankkártyák környezetbarát csavarral Közösen biztatóbb vészforgatókönyvet írhatunk Sampon és szappan, tablettánként adagolva Autókat ajánlott fel kórházaknak és karitatív szervezeteknek a Ford Magyarország
Tovább a forrásra: azuzlet.hu
Vissza
Hírfolyam