2021. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idén is díjazták az etikus vállalkozásokat

Az alapítók huszadik alkalommal ítélték oda az Üzleti Etikai Díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis-, közép- és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális vállalatoknak.

Az Üzleti Etikai Díj jubileumi díjátadó gáláján 10 vállalkozás munkáját ismerték el, és 5 különdíj is kiosztásra került. Így immár 102 cég viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon – írja a Piac és Porfit.

A díjakat már csak olyan cégek, vállalatok kaphatják meg, amelyek a fenntartható fejlődés szolgálatába állították gondolkodásukat, működésüket és profitérdekeiket.

Az üzleti etikai díj csak egyszer nyerhető el, viselése örök felelősségre kötelez.

2019-ben a „Multinacionális vállalat” kategóriában elismerésben részesült a Bureau Veritas Magyarország Kft. és az IT Services Hungary Szolgáltató Kft.

A „Nagyvállalat” kategória nyertese a Marso Kft., valamint a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt., a középvállalat kategóriában a Funkció Kft., a Pannon Guard Zrt. és a Tiszta Energiák Kft. kapott díjat. A kisvállalatok közül a Glósz és Társa Kft., a Biovéd 2005 Kft. és a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. tevékenységét ismerték el.

Glósz Andrea, a Glósz és Társa Pénzügyi Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Kft. ügyvezetője átveszi az elismerést Fotó:piacesprofit.hu

A jubileum alkalmából az üzleti etika szolgálatáért különdíjat nyert:

  • Beke Zsuzsa, Richter Gedeon Nyrt., 
    PR- és kormányzati kapcsolatok igazgató (Hűség díj)
  • Mészáros Antal, a Csomiép Kft. ügyvezető igazgatója (Kiválóság díj)
  • Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója (Kiválóság díj)
  • Prohászka Ottó, a Tutti Kft. ügyvezető igazgatója (Példamutatás díj)
  • Dr. Tóth Gergely, a KÖVET főtitkára (A Fenntarthatóság Szakmai Követe díj)

A díjra érdemes vállalatok tevékenysége részletesen megismerhető a Piac és Profit összefoglalójából.

Neked ajánljuk
A minőségi magyar bútorok gyártója is odafigyel a fenntarthatóságra Kaposvár díjjal serkenti zöldülésre az éttermeket Lehet úgy zöld egy vállalkozás, hogy a környezetvédelem profitot is hoz neki? Elválnak a felmelegedés miatt a hűségükről ismert albatroszpárok? (videóval) Új eszköz segíti a természet helyreállításán fáradozókat
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam