2020. szeptember 24., Gellért, Mercédesz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A pékáruk is tartós csomagoláshoz jutnak a Sparban

A korábban bevezetett népszerű zöldség- és gyümölcszsákok mintájára idén decembertől a pékárukat is többször használható tasakokban vihetik haza a vevők.

A vállalat célja, hogy az újabb alternatív megoldási lehetőséggel is a környezettudatosabb vásárlásra buzdítsa a vevőket – írja a Profitline.

A kétféle méretben megvásárolható praktikus csomagolóeszközök a pékárurészleg darabárui tárolására szolgálnak, mint amilyenek a cipók és kenyerek, illetve a kiflik és zsemlék.

A minőségi és strapabíró tasakos csomagolóeszközök kétféle méretben készülnek, a nagyobb űrtartalmú a kenyerek tárolására szolgál, a kisebb, a korábban bevezetett zöldség-gyümölcs tasakokkal megegyező méretű, pedig olyan termékek szállítását teszi lehetővé, mint a kiflik és zsömlék, illetve egyéb pékosztályi darabáruk. Az Interspar hipermarketek pékárurészlegeire kihelyezett újrahasználható tasakokat a vásárlók 599 forintért szerezhetik be.

Fotó: sparafenntarthatojovoert.hu
Neked ajánljuk
A fenntartható gazdasági fejlődést elősegítő központ jött létre a Pannon Egyetemen Búcsút mond a műanyag csomagolásnak a LEGO Lebomló pulóverrel az egyre gyarapodó szeméthalmok ellen Állami támogatás az elektromos rásegítésű kerékpárokra Egyre kevesebb a jég az Északi-sarkkörön
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam