2020. június 4., Bulcsú
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A CIB bank már készül a Föld Órájára

A zöld célokért hosszú évek óta aktívan küzdő CIB Bank vállalta, hogy annyi óráig lekapcsolja irodaházai díszkivilágítást, ahány like-ot kap a Facebookon a Föld Órájáról szóló bejegyzése.

A CIB Bank a fenntarthatóság elkötelezettjeként ismételten csatlakozott a Föld Órája mozgalomhoz. A WWF kezdeményezésére 2008 óta március utolsó szombatján világszerte arra kérik a cégeket és a magánembereket, hogy egy órára kapcsolják le a nélkülözhető elektromos fogyasztóikat, ennek keretében sok épület és irodaház kapcsolja le a díszkivilágítását – számolt be a Média&Marketing Online.

A vállalat Föld Órájáról szóló bejegyzése már több mint 3000 like-ot kapott, így több mint száz teljes nappal felérő ideig kapcsolják le a CIB két székházának nélkülözhető épületvilágítását, jelentős mennyiségű energiát megspórolva.

A CIB Bank a világítás lekapcsolásával is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy felelősségteljes lépéssel közösen tehetünk a fenntarthatóság, klíma- és környezetvédelem érdekében. 

Fotó: CIB Bank – Valódi lehetőségek

„Az elért eredményt hamarosan megvalósítjuk, és örülünk, hogy amellett, hogy egyre több emberhez eljuttatjuk a környezetvédelem fontosságát, a sötétben maradó épületeink hozzájárulunk egy zöldebb világhoz is” – mondta ennek kapcsán Szinai Ádám, a bank kommunikációs vezetője.

Neked ajánljuk
Már minden Sparban elérhetők a zöldmegoldások A digitális technológiák segítenek a zöldítésben Merre visz az út az iskolapadból a környezetiparba? A fehér szarvas (természetfilm) Túl sokat gyűjtenek evésre belőle, kipusztulás szélén áll egy törökországi békapopuláció
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam