2021. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A környezetbarát tisztaság többszörösen megéri

A turisztikai, vendéglátóipari szolgáltatók akár minimális változtatásokkal, kis odafigyeléssel is kizöldülhetnek, ami az árbevételben is kézzelfogható eredményt hozhat. A vendégek ma már nemcsak keresik a zöldszolgáltatásokat, de hajlandóak többet is fizetni értük.

Az egyik leggyorsabban megtérülő befektetés a környezetbarát tisztítási rendszerek bevezetése – számolt be a Magyar Piszke Csoport tagjának, az Assist-Trendnek a konferenciáján elhangzottakról a Trade Magazin

Új fenntarthatósági koncepcióját mutatta be a Magyar Piszke Csoport az „Együtt, Felelősen Ökokonferencián”. A száz százalékig magyar tulajdonban lévő, Lábatlanban működő cégcsoport tagjai környezettudatos termékeikre, szolgáltatásaikra helyezték a hangsúlyt annak érdekében, hogy így is segítsék partnereiket a fenntartható döntések meghozatalában.

A fenntarthatóság irányába tett legapróbb lépéseket is meghálálja már a piac, ma az egyik leggyorsabban megtérülő befektetés a környezetbarát tisztítási rendszerek bevezetése.

A vendégek ugyanis ma már hajlandóak többet is fizetni a környezeti értékeket jobban megőrző szolgáltatásokért, cikkekért, vagy nagyobb elégedettségüket jelzik az ilyen területen előremutató lépéseket tévő hotelekkel, éttermekkel kapcsolatban.

Fotó: Assist-Trend Kft./facebook.com

A Magyar Piszke Csoport tagjaként a Horeca-szektor kiszolgálására szakosodott higiéniai szolgáltató, az Assist-Trend a környezetvédelemmel kapcsolatban is segítséget szeretne nyújtani partnereinek.

A vállalat ezért alkotta meg a Zöld Trendet, amely logó alatt a kínálatából azokat a termékeket és szolgáltatásokat gyűjti össze, amelyek nemcsak minőségük, hatékonyságuk miatt versenyképesek a professzionális piacon, de a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszik.

A konferencián bemutatták a Magyar Termék Nonporfit Kft. új, Zöld védjegyét is, amelyet a fenntartható módon készülő hazai termékek kaphatnak meg a nonprofit minősítő szervezettől. A Crepto WC-papírok, a Szilvia papírtörlők és a Nárcisz papír zsebkendők gyártója, a Magyar Piszke pedig a műanyagmentes csomagolás koncepciójával ismertette meg a közönséget.

Neked ajánljuk
A zöldtechnológia ma már gazdaságilag is jó választás A pandémiából tanulva zöldül az Epson Az iglukészítés ősi mesterségéből a jövő építészei is meríthetnek A klímaváltozás témája 2020-ban is sokat hozott azoknak, akik hittek benne Fokhagyma: vírusölő, immunerősítő, méregtelenítő
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam