2021. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Musk elárulta a Tesla terveit

Joe Rogan műsorvezető rákérdezett, hogy mikorra várhatjuk az új Tesla Roadster érkezését, mire Musk azt felelte, hogy bár pontos dátumot nem mondhat, vannak egyéb teendők, melyeket még be kell fejezniük. Videón mutatjuk a teljes interjút. 

Elon Musk elmondta, hogy jelenleg a Model Y termelésének felfuttatása, a berlini Gigafactory gyártósorainak beindítása, a sanghaji gigagyár bővítése, a Semi kamion gyártásának megkezdése és a Cybertruck is a prioritási lista élén áll. 

A Semi gyártása eredetileg 2019-re volt tervezve, majd ezt 2020-ra tolta a cég, múlt hónapban pedig Musk elmondta, hogy csak a jövő évben indul el a projekt. A Cybertruck pick-up termelésének kezdete jelenleg 2021 második felére van időzítve, de ahhoz a vállalatnak még építenie kell egy újabb gyárat, melynek hivatalosan a helyét sem jelentették be.

A járvány miatti leállások pedig a már megkezdett gyárépítéseket is lassították, így

nem kizárt, hogy a Roadstert végül csak 2022-ben vagy talán még később láthatjuk az utakon.

A Tesla tervei 1 óra 51 perctől kerülnek fókuszba a videóban: 

Forrás: PowerfulJRE/Youtube
Neked ajánljuk
A Tesla a napelemes piacot is meghódíthatja? A klímaváltozás okozhatta egy ősi mangroveerdő eltűnését Ideje, hogy a kukorica minden porcikája hasznosuljon? Dánia mutatja az utat a klímabarát élelmiszer-választáshoz A korábban véltnél kevésbé javult a városi levegőminőség a járványügyi korlátozások alatt
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam