2021. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Körforgásos gazdaság webinárium

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Nonprofit Kft. Körforgásos gazdaság – Digitalizáció az iparban címmel ingyenes webináriumot szervez.

A vállalatok életét napjainkban a fenntarthatósággal kapcsolatos fejlesztések határozzák meg. A körforgásos gazdaság az értékláncokon és iparágakon átívelő új gazdasági modellt jelent, amely újradefiniálja a terméktervezés, a gyártás és fogyasztás folyamatait, továbbá a hulladékfeldolgozást és az emberi munkaerő hatékony felhasználását.

Az egyedi webinárium keretén belül megismerkedhetünk az ipari digitalizáció és fenntarthatósági elvek járműiparra vonatkozó elvárásaival, megoldásaival.

A program kiváló lehetőséget kínál egy közös gondolkodásra, ahol a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Nonprofit Kft. szakértői testreszabott előadással, virtuális kerekasztal mellett várják a környezeti fenntarthatóság iránt érdeklődőket.

  • Időpont: 2020.május 28. 14:00–15:00
  • A rendezvényen való részvétel díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött.
Fotó: www.bayzoltan.hu
Neked ajánljuk
Ismét jó értékelést kapott a L'Oréal fenntarthatósági programja Kis méretű kártyatartókkal csökkenti műanyag-felhasználását a Vodafone Okosmegoldások segíthetnek megállítani a túlhalászatot Szolárcserép vagy hagyományos napelem? Folytatódhat az afrikai nagy zöld fal építése
Tovább a forrásra: bayzoltan.hu
Vissza
Hírfolyam