2020. július 12., Dalma, Izabella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Körforgásos gazdaság webinárium

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Nonprofit Kft. Körforgásos gazdaság – Digitalizáció az iparban címmel ingyenes webináriumot szervez.

A vállalatok életét napjainkban a fenntarthatósággal kapcsolatos fejlesztések határozzák meg. A körforgásos gazdaság az értékláncokon és iparágakon átívelő új gazdasági modellt jelent, amely újradefiniálja a terméktervezés, a gyártás és fogyasztás folyamatait, továbbá a hulladékfeldolgozást és az emberi munkaerő hatékony felhasználását.

Az egyedi webinárium keretén belül megismerkedhetünk az ipari digitalizáció és fenntarthatósági elvek járműiparra vonatkozó elvárásaival, megoldásaival.

A program kiváló lehetőséget kínál egy közös gondolkodásra, ahol a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Nonprofit Kft. szakértői testreszabott előadással, virtuális kerekasztal mellett várják a környezeti fenntarthatóság iránt érdeklődőket.

  • Időpont: 2020.május 28. 14:00–15:00
  • A rendezvényen való részvétel díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött.
Fotó: www.bayzoltan.hu
Neked ajánljuk
A fenntarthatóbb divatiparért fog össze a Google és a WWF Megnövelik a Zöld Bajnokok pályázat keretösszegét A korrupció miatti büntetésből az esőerdők profitálnak Dél-Amerikában Az Európai Bizottság elnökéhez fordult segítségért Áder János A kihalás szélén áll a makifélék csaknem egyharmada, az északi simabálna és a mezei hörcsög is
Tovább a forrásra: bayzoltan.hu
Vissza
Hírfolyam