2021. december 9., Natália
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az NKM e-számla környezetbarát, és ez még nem minden!

Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális megoldás az elektronikus számla, amellyel elkerülhetjük a környezetet terhelő papírszámlákat. Az NKM kampánya keretében ráadásul az E-számlára váltó ügyfelek most garantált 500 Ft számlajóváírást kapnak, illetve további 500 Ft-tal támogatják a hazai ellátóközpontnak minősített Szent László Kórház alapítványát.

Az NKM ügyfelei tavaly év végére 1 millió e-számla-regisztrációt kezdeményeztek, ami hatalmas mérföldkő volt a társaság életében, hiszen ez azt mutatja, hogy az ügyfelek jelentős része ezen a téren is hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez. Azóta a bűvös egymilliós szám közel 150 ezerrel nőtt, és folyamatosan növekszik – írja a Világgazdaság.

Az NKM számos áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőséget, környezetbarát szolgáltatást és rugalmas fizetési megoldást kínál több mint 4,5 millió ügyfele számára. Az elektronikus számlát az ügyfelek a nap 24 órájában bármikor megtekinthetik, és akár évekre visszamenőleg visszakereshetik. 

Annak érdekében, hogy minél több ügyfélhez eljusson ennek a zöld számlázási megoldásnak a lehetősége, az NKM időről időre figyelemfelhívó kampányokat indít.

2020. április 2-án is indult egy kampány, amellyel az ügyfelek az egészségügy megnövekedett terheinek enyhítéséhez is hozzájárulnak. A promóció július 2-ig tart. Az ügyfelek dönthetnek úgy is, hogy a garantált 500 Ft jóváírásukat is felajánlják a kórháznak, így az minden gáz- vagy villanyszámla elektronikusra váltásakor 1000 forintot kap.

További információ: www.kattanjazeszamlara.hu

Neked ajánljuk
Komposztáló robot lett a startupverseny győztese A Növekedési Kötvényprogram a megújuló erőművek épülését is segíti A siker titka vidéken, 1. rész - A zánkai Gyógynövény-völgy (videó) Árvizek és földcsuszamlások a Hawaii-szigeteken A szokásosnál nagyobb aszteroida repül el a Föld mellett
Tovább a forrásra: vg.hu
Vissza
Hírfolyam